A Lidl-ben már nyitáskor ki vannak téve az akciós termékek?
Figyelt kérdés
Eddig késő délelőtt estem be oda; akkor már kint voltak. Sőt, van, ami el is fogyott addigra.
Ma biztosra kéne mennem :)
2023. márc. 30. 06:40
1/10 anonim válasza:
Persze. Előző esre zárás után pakolják ki.
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Indulok..
2023. márc. 30. 06:54
3/10 anonim válasza:
Vagy nem... jártam már úgy, hogy nyitáskor csak egy termékért mentem, és mondták, hogy később lesz kirakva... Gyökerek.
5/10 anonim válasza:
Általában igen, de volt, hogy húsárut pl. csak délelőtt kezdték kipakolni.
6/10 anonim válasza:
Nyitásra minden ki van pakolva az akciós termékekből
7/10 anonim válasza:
Van, hogy már előző nap kint van jóval a zárás előtt (legalábbis nálunk). Vettem már olyan cuccot vasárnap, ami hétfőtől volt meghirdetve (de az lehet, hogy nem akciós volt, csak hétfőtől volt meghirdetve az újságban).
8/10 anonim válasza:
Teljes mértékben bolttól függ. Budai kerület 2 Lidl : az egyikbe nyitásra kell mennem ha tutira akarok venni adott akciós dolgot a másikban rendszeresen kora délután kerül csak ki. Ha szól az ember, hogy hahó mától van akció kéne kint lennie belőle NYITÁSKOR (tehát nem elfogyott, mert elkapkodta a nép, ami a "kötelező" szöveg) megvonják a vállukat, hogy jött áru, de azt nem tudják mi és kint lesz nyugi. Oké. :D
Ez évek óta így megy ( a kettő között lakom megszoktam már igazából egyik ilyen másik olyan)
10/10 anonim válasza:
Nálunk már előtte nap délután kint van ár nélkül és ha szezonális termék a kassza sem viszi még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!