Ötforintosokkal fizethetek az Interspárban önkiszolgáló
pénztárban?
Figyelt kérdés
Van két nagy korsónyi apróm, nem mind öt forintos, van bene tíz, húsz forintos is, hosszú idő alatt kigyült, kb. tízezer forint. Ma voltam a postán egyúttal megkérdeztem, hogy beváltják, bankjegybe azt mondták h a főpénztárban váltják be, de 10% levonás és időpontot kell telefonon kérni, úgyhogy inkább vásárolni vásárolok belőle. Ha a pénztárosnak odaadom, kiakad, ezért önkiszolgáló kasszában fizetnék vele, ott lehet apróval fizetni, ráérek bedobálni az öt-tíz-húsz forintosokat. Viszont ott is szokott állni egy alkalmazott és esetleg arra gondoltam, hogy nem fog szólni, hogy azért rengeteg aprót ne dobjak be, mert hamar megtelik a tartó vagy valamiért nem szól-e. Így ahogy leírtam ilyen sok nagyon apróval fizethetek az önkiszolgáló kasszában?
Ha szépen be van rolnizva és rá van írva, hogy mennyi, akkor szerintem nagy üzletekben és kis helyeken is elfogadják. Apró mindig mindenhol kell, ahol vissza kell adni, és mindenhol kell tudni visszaadni, ahol pénzért árulnak valamit.
2023. márc. 21. 07:47
12/16 anonim válasza:
Ezzel együtt nem egy helyen akarnám elsütni az egészet, hanem - tényleges mennyiségtől függően akár 4-5 helyen is, vagy semmi cicó, elvinném bankba, ahol közölném az ott strázsáló biztonsági őrrel a célom, ő nyomna nekem egy sorszámot és kivárnám a soromat, majd közölném a célom, az ügyintéző leszámolja, és kész.
Nem a banki forgalmat tartanám fel vele, minden bankban van hátsó iroda, ott ha egy illetékes vezető ad erre a célra egy banki alkalmazottat, tényleges mennyiségtől függően 1-2-3 óra alatt (ha nem százezrekről meg milliókról van szó) simán meg lehet csinálni. Ha meg százezrekről és milliókról van szó, akkor semmiképp nem egyszerre, nem egyetlen alkalom során akarnék az egésztől megszabadulni, hanem elosztanám akár 8-10-20 alkalomra is.
2023. márc. 21. 08:09
13/16 anonim válasza:
Apránként etesd meg a gépet vele,alkalmanként egy-egy marékkal.
2023. márc. 21. 10:36
14/16 anonim válasza:
Általában 20 darabos limit van. Postán is, boltokban is. Ha a postán beváltasz 20at, megint sodbaállasz és megint 20at az ingyen van
2023. márc. 21. 11:31
15/16 anonim válasza:
Városokban általában - ritka alkalmakat, ünnepnapokat kivéve - fizetős a parkolás. Be kell szórni.
Ezenkívül pékségben, boltokban, áruházakban (a Tescotól az Intersparon át a Sparon és a MediaMarkton át a Praktikeren és a Baumaxon keresztül a Lidlig és az Aldiig) - folytathatnám a sort reggelig, szóval mindenütt - mindenütt, mindenkor kötelesek fizetőeszközként elfogadni.
2023. márc. 21. 11:38
16/16 anonim válasza:
Kávé automata:) Berakod a kávé árát, ami bepereg egy perselybe és utána benyomod a vissza gombot. Egy kazettából ad vissza. Üdv!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!