Észreveszik, ha a Lidlben az önkiszolgáló pénztárnál egy olcsóbb termék vonalkódját nyomtatom egy zöldségre?
A barátnőm évek óta, elmondása szerint amióta bevezették az önkiszolgálót mindig ezt csinálja. Nekem is tanácsolta.
Megveszi a legdrágább almát és beüti a legolcsóbb fajtát.
Sőt még a szőlővel is ezt csinálja, hogy a 1500ft kg-os helyett a 300 forintos répát üti be. :D
Szerintem a kamerákat nem nézik vissza azért a pár szem szőlőért.
Pláne hogy én élőben tapasztaltam a következőt:
Középkorú nő egy teli pakolt kosárral beáll az önkiszolgákba. Beütött mindent. Még a kártya használata előtt visszapakolt mindent a kosárba. Jön a kártya, odaérinti. Majd elfordul és kisétál... közben az ATM jelez: "Sikertelen vásárlás! Próbálja meg újra" és elkezd csipogni. Amin a legjobban meglepődtem: az ott dolgozó hölgy is észrevette a csipogást, a nő épp sétált ki, és még csak nem is ment a nő után!!
20.000+ lopott el - SZÓ SZERINT.
Kihagytam, bár nem önkiszolgáló a Pennyben többször is tapasztaltam, hogy egy fura fazon mintha nem vett volna semmit zavartan kisétál a pénztárak között. Összenéz a pénztáros és a biztonsági őr: valami a kabátja alatt feltűnően "púpos" és szorítja össze a kabátját.
Egyik sem szólt semmit, hagyták kisétálni. Ezt kétszer is láttam.
Én egyszer jártam úgy hogy a pénztáros duplán ütött be egy doboz fagyit. Visszamentem, hogy hát azért mégiscsak.. egyet vettem! A biztonsági őr rám fogta, hogy a másikat eltettem már, és hogy lopni akarok! Majd várnom kellett 40 percet mire visszanézte a felvételeket, hogy tényleg egyet hoztam és kettőt vitt be a pénztáros :D
#11, 20.000+ lopott el - SZÓ SZERINT.
Ezt már nem tudná megcsinálni lassan sehol, mert mindenhová kapukat szerelnek fel, ami a pénztári cetli odaérintésével nyílik. Gondolom, az ilyesmi ügyek miatt.
(Amúgy meg szégyellje magát a nő, de nagyon)
Ez Magyarországon sajnos már nem passzióból lopás.
Egy kiló szőlő 1500 forint, ahol az órabér 1500 forint.
Fenéket nem, azok lopnak akik baromira nem szorulnak rá, csak úgy érzik hogy tartozik nekik ezzel a csúnya multi. Szőlőt nem lopok, mert éhezek... Ez kb a pickszalámi lopás szint.
A nyugati határ mentén becsületkassza mellett lehet vinni gyümölcsöt, árut, csak ott kell hagyni az árát. Onnan keletebbre már valahogy nem működik. Bejöttek az önki kasszák, és már megy az okosba' hogy lehet átverni. Hát ne rakd bele és nem vedd meg, amit nem tudsz vagy akarsz kifizetni... Hihetetlen...
"Ez Magyarországon sajnos már nem passzióból lopás. Egy kiló szőlő 1500 forint, ahol az órabér 1500 forint."
Jajj, drágám, szőlőt nem márciusban kell enni, hanem amikor szezonja van, októberben! Nem tudtad? Hol élsz te? Jézusmária...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!