1/12 anonim válasza:
Ma pirítóst, kacsa zsírt, lila hagymát, és gyümölcs teát reggeliztem, de leggyakrabban egy kis tál gabonapelyhet eszek tejjel.
2/12 anonim válasza:
Tápiókapuding, tejberizs, túrókrémes szendvics, sajtkrémes sonkás melegszendvics, főtt tojásos szendvics
3/12 anonim válasza:
Én szinte mindig müzlit, néha péksüteményt, másféle reggeli ritka.
4/12 anonim válasza:
Ma hagymás, szalonnás tojásrántottát reggeliztem piritóssal, kovászos uborkával.
Tegnap csokoládés-banános zabkását.
Két napja virslit, kenyérrel.
5/12 anonim válasza:
Ma reggel házi kolbászt ettem, mellé fokhagymás-paprikás szalonnát tehát ilyen abált szalonnát, mellé paradicsomot és paprikát ettem friss kenyérrel.
6/12 anonim válasza:
Gm szendvicset a feltét az változó :)
7/12 anonim válasza:
Nálam néhány naponta változik a szélirány, édes és sós verzióban.
- Rántotta vagy tükörtojás
- Valamilyen szendvics (felvágottal, sajttal, zöldséggel)
- Főtt virsli
- Édes péksütemény
- Zabphehely vagy zabszelet
Illetve néha az előző napi maradék, ami bármilyen étel lehet, nem feltétlenül reggelinek való.
9/12 anonim válasza:
Tejeskávét, kiflit vagy kenyeret margarinnal és sajtkrémmel. Ritkábban kalácsot vajjal.
10/12 anonim válasza:
Három deciliter hosszúkávé + 1 kevés tej !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!