A Penny nyugaton is egy koszos bolt, mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 08:53
11/18 anonim válasza:
Itt most a sajátmárkás termékekről beszélek. A Penny márkák mint a Sissy pl. Kanyarban sincsenek a lild termékeihez képest. A húsok sem olyan frissek és szépek. Nyilván a tőlük független márkák mint az univer pl. azzal ott sincs baj.
12/18 anonim válasza:
Igen, a saját márkás termékek azok elég bizonytalanok mindenütt, de a Lidl termékei valóban egész jó minőségűek, és ott a husikák is frissek.
A frissensült péksütik meg egyenesen szenzációsak.
A Penny péksütijei kicsit szinvonal alattiak, ez is igaz.
13/18 zlaci1 válasza:
Németországban, ahova járni szoktam, kérik a vevőt, nyomja meg a csengőt, ha túl hosszú a sor a pénztár előtt. Magyarországon ilyet még nem láttam.
14/18 anonim válasza:
A pénztárról ne is beszéljünk.
Az tragédia.
Én beszoktam nézni, és ha a tejig áll a sor be sem megyek.
Katasztrófa ami ott megy.
Álltalában mindíg csak egy pénztár megy , a többiek meg tesznek- vesznek a sorok között.
Úgy csinálnak mintha hú de rengeteg lenne a pakolnivaló.
15/18 Moon_Walker válasza:
a diszkont sajátmárkások címkéit elolvastátok már?? csak utána mondjátok, hogy van köztük jó. mondjuk a saját márkás só, cukor az tényleg kifogástalan, de hasonlítsátok össze pl. a kikkoman szójaszósz leírását mondjuk egy lidl szójaszószéval. hát nem tudom...
16/18 anonim válasza:
Nálunk sokkal tisztább gyorsabb, jobb a penny mint a spár
17/18 anonim válasza:
Sok múlik az üzlet vezetőségén ami a tisztaságot és ellátottságot érinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!