Melyik élelmiszerbolt a legnépszerűbb Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 14:50
A kérdező szavazást indított:
Lidl
Penny
Aldi
Tesco
Spar
22 szavazat
3/8 anonim válasza:
Nekem mindenhol más tetszik, penny,lidl,coop, meg más az olcsóbb.
4/8 anonim válasza:
Milyen hülye kérdés ez. Tele az internet cikkekkel: a legnagyobb forgalma a Lidl-nek van, utána a Tesco. Coop-nak, CBA-nak kismillió boltja van, legtöbb falun csak ezek vannak, ezért oda is sokan járnak.
6/8 anonim válasza:
Coop felvágott jó?? A löncshúsra gondolsz? Vagy a fóliás sonkára? Esetleg a Viola-hús párizsira? A kutyámnak nem adnám egyiket sem.
7/8 anonim válasza:
Már úgy értem hogy a coopban nagy a választék felvágottakból és nem előrecsomagolt műanyagban. De különben a coopos sértés párizsi és sonka nekem ízlik, ez van.
8/8 anonim válasza:
#7 Te jártál már külföldön? Mondjuk Olaszországban vagy Franciaországban? És ott bementél már egy prosciuttos Bottegába, vagy egy Charcuterie-be? Nem bántásból kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!