Magyarországon is léteznek magas felszereltségű élelmiszerboltok, mint például az USA-ban?
Megmagyarázom: Ugye azt tudjuk, hogy az USA normálisabb részei tele vannak olyan élelmiszerboltokkal, mint a Walmart (nem csak élelmiszer, de itt most erre célzok éppen), Wholefoods és még sok más. Ezekben a boltokban az átlag magyar boltokhoz képest hatalmas választék van, értem ez alatt, hogy 10-20 féle tej, 10-20 féle kenyér, joghurt, gyümölcsök, zöldségek, kávék és minden más amit el tudunk képzelni.
Itt a kisebb városokban, mint az enyém a legnagyobb hasonló bevásárlóközpont például a Tesco, de ebben közel sincs akkora választék, mint az amerikai példámban.
Magyarországon, elsősorban Budapesten vannak akkora méretű és választékú boltok, mint kint Amerikában? Ha igen, melyik az és hol?
Kíváncsiságból kérdezem.
Bp-i vagyok, szerintem az Auchanban jóval nagyobb az élelmiszer választék, mint a Tescoban. Tesco felszereltebb, mint vidéken, de még így is elmarad az Auchantól.
Metróban 20 éve nem jártam.
Nincsenek, de egész Európában nincsenek akkora kínálattal rendelékező szupermarketek, mint az USA-ban.
Engem nem is a kínálat hiánya zavar (mert azért az bőőőven van egy Interspar-ban, Tesco-ban, stb), hanem hogy nincs a nagykiszerelésnek semmi kultúrája, ezáltal sokkal kisebbek a kedvezmények is.
Jelenleg Amerikaban sincs a boltokban valasztek a virus miatt.
Orul az ember ha van kenyer a polcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!