Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Loptam,bajom lesz belole? Bar...

Loptam,bajom lesz belole? Barátnőmmel mentünk a sarki kisboltba ennivalót venni, de nem volt elég pénzünk arra amit szerettünk volna, így az innivalónkat ki tudtuk fizetni de a többit nem. A kabátomba rejtettem egy doboz kekszet, gondoltam nem lesz-

Figyelt kérdés

Belőle baj, de fizetésnél megkerdezte a pénztáros elég gyanakvo hangsulyban hogy hol a keksz, en mondtam hogy visszatettem es megkerdezte hol, sarkonfordultam es kikaptam a kabatombol mintha onnan szedtem volna , a penztaros visszatette a helyere, mi pedig kifizettuk amit tudtunk es elmentunk.

Szerencsere nem lett belole semmi komoly, de valoszinuleg csak a penztaros joindulata miatt. Eros buntudatom van, viszont regota ott vasarolok, mit tegyek?

Szerintetek mehetek meg oda vasarolni?

2023. jan. 16. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
7-es vagyok, aki lepontozott, írja már meg legyen szíves, hogy miért, hol voltam pontatlan, vagy mit nem tudok jól... Köszönöm!
2023. jan. 16. 16:18
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Mert innivalót aztán kvára fontos venni, amikor vizet találsz mindenhol ingyen, inkább lopod a kekszet bszki. Ahelyett, hogy lenne annyi eszed, hogy 3 zsemlét veszel az üdítő árából és máris nem dögölnél éhen... idióta.
2023. jan. 16. 16:20
 13/20 anonim ***** válasza:
21%

Nemtom mit ertetlenkedtek, nyilvan nem azert mentek boltba, mert ehesek voltak, nasit akartak venni vagy zsebpenzbol vagy veletlenul csak egy ezres volt naluk, es ugy gondoltak, jo buli lesz ellopni. Rengeteg tini lopkod poenbol baratokkal, olyanok is, akik egyaltalan nem szorulnak ra.

Nalunk ahova jarok Sparban van egy szegyenfal a bejarat mellett :D Oda kerulnek ki az ilyen lopkodosok. Nem lesz belole bajod, de most par honapig ne oda menj boltba.

2023. jan. 16. 16:25
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó, szerintem ez kváta nem tinis jó buli, hogy poénból lopnak. Pedig nem vsgyok ötegy de olyan taslit bsznék le neki, hogy tuti elmenne a kedve a lopástól.

Illetve nyilván nem, mert az nem megoldás. De feljelentést tuti tennék, videófelvétel alapján.

2023. jan. 16. 16:28
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem azt mondtam, hogy szerintem is jo buli, de sok tini annak gondolja, mindegy mi a te velemenyed. Szamtalan kortarsam volt, akik hobbibol lopkodtak karkotoket, aprosagokat, pedig normalis anyagi korulmenyek kozott eltek es nem valami c suttyok voltak :D
2023. jan. 16. 16:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne találkozz több azzal a pénztárossal ☠️
2023. jan. 16. 16:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
szerencséd hogy megúsztad ennyivel, a nagyáruházak kötelezően feljelentést tesznek bármilyen apróság miatt is
2023. jan. 16. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként dolgoztam eladóként, igaz, ruhaboltban, de a helyzettől függött, hogy mit tett a biztonsági őr velük. Volt egy szőke plázacica, aki ékszereket akart lopni, taknya, nyála folyt úgy sírt a bizti őr és vezető előtt a raktárban és végül kifizette az ékszereket, de az biztos, hogy egy életre megszégyenült. Volt egy másik lány, aki viszont 50ezer+ értékben lopott, ellene feljelentést tett az üzlet, fényképe ki lett nyomtatva, mindenkinek meg lett mutatva. Egy másik eset egy kislány volt, aki szintén nem rászoruló, osztálykiránduláson akart lopni. Hozzá is rendőrt hívtak, mert kiskorú és a leggázabb az volt, hogy az egyik tanárnak ott kellett addig várnia, míg a szülők leutaztak vagy 2 órát, mert csak szülőnek adhatták át a gyereket. Közbe meg az osztálykirándulás is csúszott, szegény gyerekek napja el lett rontva egyik osztálytársuk miatt...

Na a lényeg, hogy a bizti őr, de az eladók is megjegyeztük az arcukat, ha jöttek volna még egyszer, akkor tuti, hogy távozás előtt táska és zsebürítés lett volna. Szóval bizalom elment egyből.

2023. jan. 16. 17:01
 19/20 anonim ***** válasza:
88%

Hát a közelébe többet ne nagyon menj a boltnak és reméld, hogy utólag nem tett feljelentést felvétel alapján.

Idióta.

2023. jan. 16. 17:37
 20/20 NTBS ***** válasza:
71%
Legközelebb gondolkodj. Kérj elnézést. És utánna járhatsz. De készülj fel, hogy figyelni fognak.
2023. jan. 17. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!