Honnan van ennyi üres aludoboz?
Rendszertelen időközökben járok egy hipermarketbe. Mindig látok ott egymástól függetlenül 2 férfit, akik zsákszámra viszik a gyüjtőbe az üres dobozokat. Honnan szedik?
NEM nézem le őket, végül is dolgoznak vele, nem lopnak, nem koldulnak, csökkentik a hulladékmennyiséget, hasznos amit csinálnak. Csak nem értem, hogy tudnak naponta több száz klf. dobozt összeszedni. Nyugdíjas korúak, tehát valószínűleg nem a munkahelyükről hordják el.
Munkahely, vagy takarítók. Valahogy mindenképpen termelődik nekik. Én sörkollektorhoz gyűjtöttem úgy, hogy elvből egy kortyot sem ittam azokból a dobozokból. Direkt gyűjtöttre utaztam.
Meg kell találni a stabil forrást és onnantól nem probléma, csak meg kell mondani, hogy ne barmolják össze, hanem hagyják szépen egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!