Hogy értékeled, hogy a SPAR-os kasszás tanácsolta, menjek át a LIDL-be, mert olcsóbb és ő is odajár?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 10:33
21/23 anonim válasza:
Nálunk egymás mellett van Spar és Lidl évek óta. Lidl-be csak akkor megyek ha kifejezetten kinéztem ott valamit. De amúgy a Sparba járok. Egyrészt a Lidl-ben nincs húspult. Másrészt tömegnyomor van, lépni alig lehet (és nem azért mert annyival többen vannak mint a Sparban, hanem mert rossz az elrendezése). Harmadrészt sok dologból alig van választék.
Úgyhogy a kérdésre válaszolva, furának találnám hogy ebben a pénztáros akar tanácsot adni. Azért járok a Sparba, mert kényelmes, a Lidl-ben meg mindig felcseszi az agyam a sok ember. Nem érdekel ha 100 Ft-al olcsóbb valami.
22/23 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:
Max sajnálni tudnám, de kipróbálnám, mit szeret a Lidl-ben, hátha nekem is bejön.
23/23 anonim válasza:
Minimum udvariatlanság, de inkább morálisan aggályos, ha fennhangon dobálod sárral a munkahelyedet, főleg munka közben. Legalább ott bánjon diszkréten a különvéleményével, aztán ráér otthon ventilálni, meg random fórumokon fel se fedni, hogy ott dolgozik, és nyomatni a pocskondiát, ha ebből képes valami erőt nyerni... Gratulálok neki én is, ilyen emberekre van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!