Ugye holnap már nem lesznek tele az üzletek, piacok, nyugi lesz már?
Figyelt kérdés
Holnapra hagytuk a karácsonyi nagybevásárlást eddig még semmit nem vásároltunk, tehát több boltba, üzletbe, piacra fogunk menni, viszont utálom ha a sor van, utálom ha tömeg van, Remélem holnap már mindenki megvette a dolgokat, nyugis vásárlás lesz holnap2022. dec. 22. 17:36
1/39 anonim válasza:
Szerintem többen lesznek mint ma. 24-én viszont már pang minden.
2/39 anonim válasza:
De, tele lesz, voltam már 24én is, rengetegen vannak
3/39 anonim válasza:
A halasnál, káposztásnál tuti sor lesz. Ma is tömve volt a Lidl:)
5/39 anonim válasza:
Menj oda nyitás előtt, hogy elsőként hatolhass be. Tömeg lesz.
6/39 anonim válasza:
???
Pont hogy holnap lesz a legnagyobb tömeg várhatóan.
Mi szerdán voltunk, nyugis volt.
7/39 anonim válasza:
Miért pont holnap ne lenne tömeg? Pont, hogy minden éven december 23-24-én van a legnagyobb tömeg, ugyanis a lusta ember, meg akinek utolsó pillanatban jut eszébe ez-az, meg akit csak a lehető legeslegutolsó pillanatban engednek el szabira (mert annyira kizsigerelik, vagy mert vállalkozó és ha nem dolgozik, akkor nincs pénz), az ekkor tud csak boltozni, piacolni...
8/39 anonim válasza:
Bármerre mész, teltház lesz holnap.
10/39 anonim válasza:
Holnap lesz az igazi Armageddon... :-D
Én már tegnap bevásároltam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!