Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogy lehet ekkora átverés a...

Hogy lehet ekkora átverés a Sparban?

Figyelt kérdés

1, hét elején gondolkodtam, hogy veszek mosogatógép kapszulát, akkor 60 db volt ~3700 Ft, de nem vettem mert körül akartam nézni máshol is. Ma végül venni akartam, akciós címkével ugyanezt a kiszerelést 6000 Ft felett árulják. A mosogatógépbe való tisztító kapszula 3 db hét elején 1400 Ft volt, ma akciós lett 1800 Ft-tal.

2, kiszórták a 20%-os kuponokat, de minden termék sárga címkét kapott (akciós) anélkül, hogy az olcsóbb lenne (fenti példa), így ezekre nem felhasználható. Kb 12 dolgot vettem ma ott, egyikre sem tudtam beváltani

Ez már a büntetendő kategória. Nem a fogyasztó árverése ez? Nonszensz ami ott megy. A fenti csak 1 példa volt, rengeteg ilyen termék van, ami akciósan másfélszer, dupla annyiba kerül

2022. dec. 8. 20:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
28%
Rá van írva ELEVE, hogy mire NEM használható a kupon. Innentől fogva nem átverés. Előre tudhatod.
2022. dec. 9. 11:25
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Esküszöm nem értem.

Mi a fészkes fenéért jársz oda vásárolni? Az egyik legrablóbb banda a Spar. Pedig nekem is kényelmesebb lenne ott vásárolni, mert az van a legközelebb, de inkább elmegyek 6 km-rel messzebb az Aldiba.

Mellesleg sajnos ez van mindennek heti-napi ára van, amit pár napja még meg tudtál venni 1000 ft-ért, holnap már 1300 lesz az ára MINDENHOL.

2022. dec. 9. 14:15
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

én azon szoktam csodálkozni, hogy az árcímkékre kiteszik azt a sárga "ÁRSTOP!!" olyan termékekre, amikre ugyan nem érvényes a hivatalos árstop, csak ők annak mutatják be. MIKÖZBEN folyamatosan emelik ugyanazok árát pl. túró sárga árstoppos promóciós figyelemfelkeltő címkével ugyanaz volt 3 napja 1500ft most az akcióban 1899ft rajta az ÁRSTOP VAN NÁLUNK címke

:D

ez már a komikus kategória

2022. dec. 13. 01:08
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

A 4-es lepontozott vagyok, azt még akkor írtam mielőtt felhasználtam volna a kuponjaimat.

Érdekes módon nekem abszolút nem esett nehezemre lecsipogni az appban a 4-et, ami a jófej Spar-dolgozó tippje és az önkiszolgáló pénztár bugja után valójában 8 termékre volt jó :D

Ez a "semmire se beváltható" érvelés marhaság, csak a kérdezőre igaz, aki feltehetőleg kizárólag alapélelmiszereket vett. Nekem pont jó volt borra, bonbonra meg mosószerre.

2022. dec. 18. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!