Kedden a Mizo kakaó 399ft volt, ma 629ft ez a termék. Ugyanaz a bolt. Ez hány százalékos inflációnak számít?
2022. nov. 26. 21:02
21/21 A kérdező kommentje:
Én nem mentem bele a "játékba".
Én addig vettem amíg 199 forint volt. (Tavaly még ennyi volt.)
Aztán év elején új külsőt kapott, új csomagolást, egyszer vettem az újból mikor 200+ valamennyi volt és csalódottan tapasztaltam, hogy felhígították. Már nem tejes, inkább vizes kakaó.
Habosítóban vertem fel habbá de az újat nem tudtam, egyáltalán nem habosodott, gyakorlatilag minimális tej volt benne.
Azóta nem vettem, csak szemmel tartom az áremelkedését. Minőség - értékarányban egyenes hihetetlen a folyamat...
Elolvastam a válaszokat.
2022. nov. 29. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!