Kedden a Mizo kakaó 399ft volt, ma 629ft ez a termék. Ugyanaz a bolt. Ez hány százalékos inflációnak számít?
2022. nov. 26. 21:02
11/21 anonim válasza:
Borzasztó hogy ennyit elkérnek egy rohadt kakaóért....ilyenekről már rég lemondtam. Nem fogok ennyi pénzt kiadni inkább nem kell. Úgy vagyok vele mint a pizzával hogy ennyiért nem veszem meg és kész. Majd ha keresek 4-500 ezret akkor okés de ilyen alja bérekből nem lehet.
12/21 anonim válasza:
Ez nem infláció, hanem a Spár egyszerűen drágán adja. Itt egy oldal, hogy a többi helyen mennyibe kerül most. [link]
13/21 anonim válasza:
Múlt héten 330 Ft volt az 1,5%-os KUPAK NÉLKÜLI tej, most hétvégén 210 Ft volt a 2,8%-os KUPAKOS tej! Auchan! És amikor szidtam a multit, még beállt mögé az ismerős és védte, hogy hát a termelők! Termelők az aptyuk faxát! Én is dolgoztam multinál! Arra verte magát a vezetőség hogy ő tartja fent a GDP X%-át! A veszteségeket így is-úgyis behozzák mert "szakmabéli kötelességük"! Felkopna az állunk nélkülük (pont ezért tehetik meg), de akkor sem fogom védeni őket! PFÁJJJ ami itt megy! Ukrán háború meg miegymás!
14/21 anonim válasza:
Azért benéznék most egy raktárba miket komissióznak össze! Biztos tudnak egy-két dolgot, amit én nem, de van elképzelésem, mert én is mentem már keresztül párszor raktáron.
15/21 anonim válasza:
A Lidlben teljes áron láttam 360 körül, de a saját márkás Pilos kakaó is egész jó, abban 100 millivel több is van. Persze állandóan emelik az árakat, szóval ez lehet már jövő héten nem lesz ennyi. :(
16/21 anonim válasza:
Én 450 körül láttam azt hiszem a LIDL-ben és úgy emlékszem nem volt akciós.
17/21 A kérdező kommentje:
Jövő héten vajon mennyi lesz? 899 Ft?
Hol lesz a határ, vagy meddig bírjuk?
2022. nov. 28. 20:41
18/21 anonim válasza:
Gondolom amíg van, aki kifizeti, addig fogják emelni az árát. Sajnos szerintem előbb szüntetnék meg a gyártását, minthogy olcsóbban adják.
19/21 anonim válasza:
17. Ilyen az mikor a kérdező el sem olvassa a válaszokat.
20/21 anonim válasza:
Programozásnál úgy működik, hogy van az "ígéret" és arra írnak egy "IGEN" és egy "NEM" lehetséges opciót. A lehetőség és a választás is létezik, de te belementél a játékba! Oké, hogy a létünk a tét, de így tartod fent, hogy belemész! Onnantól hogy nem szolgálod ki a platformot, megszűnik a létjogosultsága! Mindenki a fogyasztóból/felhasználóból él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!