ÁRSTOPPOLT termékek: hol találok november végén 2,8-as rögzített áras tejet?
Sziasztok!
Hol találtatok ilyen tejet? Érdekes módon a fővárost járva-kelve sehol nem látok mostanában. Aki talált, megírná, hogy hol? A Spar, CBA, Lidl, Aldi, Penny, Tesco elég mocsok mód áll hozzá a kérdéshez. Valamiért sosincs...
Van egy gyanúm, hogy visszatartják (ami szabályellenes) és elosztják maguk között... (ami megint szabályellenes)
Előre is köszönöm a segítséget!
Már nagyon unom ezt az ársapkát. Három hete próbalok cukrot venni, egyszerűen nem kapni. Évente elfogy kb. 3 kiló, csak nem halok bele ha teljes áron veszem, de legalább lenne.
Olajat akkor veszek ha látok, nem amikor épp kellene.
Csirkemellet már feladtam egy ideje, a piacon már nyitás után 15 perccel egy darab sincs a sapkásból, így inkább csirkecombot veszek.
Tej jó lesz nekem a 3,5es ami eddig, azért a havi két liter nem vészes.
Már előre félek hogy tojás sem lesz. Inkább megvenném továbbra is 90Ftért a piacon, vagy legyen 100 év végén, de most hogy nem is tudom mennyi lesz, tuti ezért is nyitásra kell menni és verekedni a 10dbért amit kihoznak. Kicsit unom.
Nem néztem, csak azt hogy van egy rakatnyi a polcon és eszembe jutott a kérdésed. :D
Megtisztelő! : )
Mindenesetre elv tavaly okt 15-n nem nagyon lehetett drágább, mint 219. taval még a Lidlben vattam tejet 169-ért. (1,5%) Szóval úgy szerintem reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!