Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » ÁRSTOPPOLT termékek: hol...

ÁRSTOPPOLT termékek: hol találok november végén 2,8-as rögzített áras tejet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hol találtatok ilyen tejet? Érdekes módon a fővárost járva-kelve sehol nem látok mostanában. Aki talált, megírná, hogy hol? A Spar, CBA, Lidl, Aldi, Penny, Tesco elég mocsok mód áll hozzá a kérdéshez. Valamiért sosincs...

Van egy gyanúm, hogy visszatartják (ami szabályellenes) és elosztják maguk között... (ami megint szabályellenes)

Előre is köszönöm a segítséget!

2022. nov. 22. 12:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
21%
A múltkor nálunk se volt a Sparban, de a helye se, csak 1,5-ös volt jó drágán. Akkor ott előkaptam a telefonom és rákerestem, hogy hogyan lehetne feljelenteni őket, mert nem az van hogy elfogyott, oké, a helye sincs meg, szépen feltöltötték a drága tejjel. De nem adott értelmes találatot a gugli.
2022. nov. 22. 13:59
 12/34 A kérdező kommentje:

10.

Nem, nem mindegy... ez egy tétel, ezt szoroz ki tudja hány tétellel. vagy 2 nap egy tej, 1 hónap, akkor 1500Ft, csak azért, mert lusta vagyok keresni? Ezt én nem tehetem meg!

11.

Keress rá: versenytörvény - tisztességtelen piaci magatartás... erre hivatkozva, piaci erőfölénnyel való visszaélés, 21. paragrafus azt hiszem

2022. nov. 22. 14:06
 13/34 anonim ***** válasza:
87%
Penny,Lidl nyitasra ott vagy mindent kapsz
2022. nov. 22. 14:07
 14/34 A kérdező kommentje:

Kedves 13.

Köszönöm, megpróbálok, a korai kelés nekem nem akadály...

De további tippeket, konkrét lehetőségeket is várok

2022. nov. 22. 14:13
 15/34 anonim ***** válasza:
85%

A rendelet pontosan megszabja, miképpen kell eladni bizonyos termékköröket. Attól eltérni nem szabad. De nem úgy teszi ezt, hogy a közös kasszából támogatja, hanem a kereskedő zsebéből veszi ki. Lassan a fél ország beledöglik a nagy sapkázásba.

Ezeket a termékeket magasabb áron veszik, mint amennyiért eladhatják. És van, aki még azt sem mondhatja, hogy na jó, akkor nem is rendelek belőle, vagy csak keveset.

Megint csak a rengeteg eszükkel rászállnak azokra, akik „visszatartják” az ilyen cikkeket.

És még elvárnák, hogy tapsikolj is nekik, milyen jól csinálja ez a fideszes vezetés.

2022. nov. 22. 14:23
 16/34 anonim ***** válasza:
93%
A raktárban áll halomra. Azért nem rakják ki, mert akkor egyetlen nap alatt elviszik és nem könnyű új készletet beszerezni. Menj munka előtt boltba kora reggel, olyankor szokták kirakni a napi adagot.
2022. nov. 22. 14:52
 17/34 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként a nyugdíjasokat lehet szidni, akik munkaidőben ráérnek felvásárolni a kirakott készletet. Ők szépen beraktároznak maguknak, a dolgozó ember meg hoppon marad, mert mire van ideje boltba mennie, arra már leürítik a polcokat. Én nem is értem, hogy miért engedik ezt meg.
2022. nov. 22. 14:56
 18/34 NTBS ***** válasza:
86%
Korán reggel. Reál, Penny,Lidl, Aldi.
2022. nov. 22. 15:16
 19/34 anonim ***** válasza:
93%

Kb sehol.

Én vidéki nagyvárosba szoktam járni vásárolni ott gyakorlatilag semmi árstoppos termék nincs. Lidl-be néha találok tejet például egyszer direkt odatelefonáltam hogy van-e egyáltalán és annyit mondott nekem az üzletvezető hogy jeleneg nincs, de délután kapnak árút amit másnap nyitáselőtt fognak kipakolni, és nem feltétlen annyit kapnak amennyit kérnek, mert elosztja a beszállító arányosan sokszor negyed raklappal kapnak, vagy annyit sem, és sokszor úgy látjuk mi vevők hogy a felét már elkapkodták vagy ki sem rakják holott ez nem így van. Annyit mondott nekem hogy menjek oda nyitás előtt 5-10 perccel és már kezdjek el sorba állni a bejáratnál mert nagyon sokan egyből rohannak be és úgy viszik mint ha muszáj lenne. Persze ennek ellenkezőjét tapasztaltam, jó lehet épp akkor mentem amikor rajtam kívül 2 ember jött be korán reggel nyitáskor, többiek meg csak 5-10 perccel késöbb estek be de akkor éppen volt tej. Viszont pár nappal késöbb odamentem nyitásra és semmi nem volt, még a helye sem, totál üres volt ott a placc. Akkor rákérdeztem az egyik eladóra hogy mi van és mondta hogy előző nap nem kaptak árút, és ha esetleg délelött kapnak akkor azt délután kiszokták már tenni, ha annyira kell megpróbálhatok akkor menni, de ne számítsak sok mindenre mert előfordul hogy nem kapnak semmit.

Cukornál szintén ez volt, jó nekem 1 évbe 2 kg bőven elég, és már van nekem annyi amennyi kell, étolaj az ami még necces bár azt mostanában majdnem mindenhol látok.

Auchan az ahol eddig mindig kaptam tejet bár az tőlem messze van meg oda csak 2-3 havonta járok mert nagyon félre eső hely és azért autózni nem fogok 30 km-t hogy vegyek 6 liter tejet. Ott eddig mindig kaptam. Legutóbb olyan is volt hogy odamentem láttam hogy már cak az üres raklap és az üres dobozok vannak és jött egy hölgy aki mondta hogy már szólt a srácoknak hogy vigyék ki a következőt pár perc és lesz, és ez így is volt. de nekem annyira kiesik hogy csak ritkán járok, de ott mindig tudtam tejet venni árstoppost persze.

A kisboltokba már be sem megyek mert felesleges. Nálunk van egy pár de ott már a hajnali nyitáskor elkapkodják.

Lisztet én már jó 1 hónapja csak a Lidl-ben látok de abból van sok nekik és vszik is az emberek de pakolják is ki utána rögtön.

2022. nov. 22. 15:23
 20/34 anonim ***** válasza:
93%

Bp-en Lidl-ben mindig látom a sapkás tejet.

Engem nem érdekel, mert a 3.6-os hosszanfrisset veszem, de ott van kb. mellette a piros is...

2022. nov. 22. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!