Ez a hatszogletu kelkaposzta egy genmodositott peldany? Kepek vannak!!
Nemetorszagban legalis a GMO (genmodositott novenyek termesztese,arusitasa!!!!! Nemet anyaceggel rendelkezo aruhazban lattam
Hát..
Én kettőig se tudok számolni itt.
Láttam kocka alakú dinnyét, de nem génmódosított volt, hanem plexi (üveg?)
kockában nevelték és eszembe se jutott a gén manipuláció.
Amagyarorszagi grnmodositott vetomagok megengedettekmagyarorszagon….
—->
GM hibridek termelőjének évente új vetőmagot kell vásárolnia, előző évi terméséből nem vethet – bár a Magyar Fajtaoltalmi Zrt. adatai szerint a kukorica esetén a vetőmagfelújítás közel száz százalékos, vagyis jelenleg is minden termelő minden évben új vetőmagot vásárol, mivel a hibrid vetőmag technológiával elérhető hasznon messze magasabb, mint a vetőmag költsége;[27]
Forras:
"Itt nem latszik szogletesnek…"
A te fotódon sem.
Szakadj már le szegény káposztáról, látszik, hogy kertben nem jártál, és nem vagy botanikus.
Van kocka alakú dinnye, a génmódosítás csodája, ja nem egy dobozba kényszerítve nevelik. Szegény növényed, ha 5-6 levelet leszedtél volna kiderül, hogy pont olyan, mint a többi.
A fotón NEM fejeskáposzta van (akkor egész sima levelei lennének, mint a második képen a lilakpaosztának, nem ilyen erezett!), hanem egy kelkáposzta, amiröl a külsö, zöld leveleket leszedték és a csak a belsö, világos része maradt.
Amit meg most belinkelt a kérdezö, ott a külsö levelekkel együtt látszik a kelkáposzta, azért más. Ha leszedi a zöld leveleket, ugyanolyan lesz, mint az elsö képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!