Felétek sem lehet kapni kristálycukrot?
Figyelt kérdés
Nem spájzoltam be, erre már csak 0.5 kg cukor van itthon, és se Tescoban, se Spárban nincs cukor 🤷2022. nov. 15. 21:02
2/21 anonim válasza:
Nálunk (Budapesten) lehet, mert minden második sarkon van üzlet igy ha az egyikben nincs átmésza másikba
De mindenesetre azt megfigyeltem hogy az orbányféle termékekért érdmes reggel menni mert nyitás után 2-3 órával legtöbbször már elfogy az arra a napra szánt mennyiség
3/21 anonim válasza:
Viszik mint a cukrot, ez eddig is így volt.
5/21 anonim válasza:
Változó. Lidl-ben csütörtökön kereste valaki, nem volt, pénteken viszont igen
6/21 A kérdező kommentje:
Köszi, reggel megpróbálom leadni a gyerekem kicsit korábban a bölcsibe és berohanok a Lidlbe,hátha szerencsém lesz 🤞🍀
2022. nov. 15. 21:33
7/21 anonim válasza:
Én csak este tudok boltba menni, akkor már nincs sehol. Már egy ideje kockacukrot, vagy porcukrot (néha barnacukrot) használok
8/21 anonim válasza:
Nálunk a legtöbb helyen az ilyen termékekre le van most korlátozva a vásárlási mennyiség, 1 vásárló 1 üzletben 1 nap max. 3 kilót vehet, szóval itt nem áll fenn a veszély, hogy elkapkodják!
9/21 anonim válasza:
Pécsen van bolt, ahol csak egy kilót vehetsz. Pár hónapja én is meg voltam szorulva, 8 helyet bejártam, mire kaptam egy kilót. Sparos ismerős mondta, hogy volt, amikor összesen 4 karton cukrot kaptak áruszállításkor. Pár perc alatt el is vitték a vásárlók.
10/21 anonim válasza:
Nem tudom, nem használok fehér mérget már legalább 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!