Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Aldiban és Pennyben vajon...

Aldiban és Pennyben vajon miért nincs és vajon mikor lesz (lesz-e) önkiszolgáló kassza?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 20:26
1 2
 11/14 NTBS ***** válasza:
34%
Nem tudom, de nem biztos,hogy mindenhol indokolt.
2022. nov. 10. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Remélem sosem lesznek. Az utolsó Mohikán talán.

Lidl, Tesco, Spar ezek tele vannak. Majd én fogom magamnak bazdmeg lehúzni mi ? Azért van ott a kiszolgáló személyzet.

2022. nov. 20. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
meg az is kellemetlen hogyha venne az ember egy sört, neki kell odamenni az egy szem ott ácsorgó alkalmazotthoz hogy legyen szíves már jóváhagyni. szerintem is más munkáját bízzák ránk, egy bolti eladónak kéne ezeket intézni, az ő szakmája és feladata. és nem, nem azért mert nem képes rá valaki, hanem mert ez az ő munkahelyük ahol helyt kéne állni
2022. nov. 20. 19:24
 14/14 anonim ***** válasza:
32%
#2 Akkor ne vásárolj önkiszolgálóban, mert más helyett veszed le az árut a polcról! Kisboltban ezt a z eladó elvégzi helyetted.
2022. nov. 20. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!