Mi a fene most ez, hogy a Tescoban legyen vidéki vagy az Arénában a nagy kikapcsolták az üdítős hűtőket? Megyek erre látom nincs hűtött és mehettem máshova. Ez még aljább mint a Manna ABC ahol nem hűt már a bekapcsolt hűtő.
ja, 1 debil vásárlót
nagy kár érte
"A Tesco egy angliai székhelyű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc. Központja az Egyesült Királyságban, Welwyn Garden City városában található.
Ügyfélszolgálat: 00 44 1992 632222"
Szerintem náluk reklamálj!
Mióta nem arra járok dolgozni, nem járok teszkóba, tegnap kukoricakonzervet nem találtam sehol, hát bementem oda is (Zalaegerszeg).
Kiakadtam. Ahol eddig sajt-felvágott-füstölt áru volt, az most a harmadánál kisebb helyen elfér. Polcsrokat szedtek ki, jóval kevesebb a hűtő. De rengeteg az üres polc meg így is.
Aki utazás előtt megy be egy hideg üdítőért az megb.szhatja otthon okostóni.
Vicc pedig régen a legkisebb is számított nekik.
#9 Itt a nagy lehetőség leszokni az iszogatásról :)
Nem szánalmas, sajnálatos. :(
Viszont el is menne a kedvem a vásárlástól, ha meglátnám, hogy a sajt, tejföl...mellett ott virít a sör.
Hol van ez a kis bolt, csak hogy be ne keveredjek?
Nem sok undorítóbb dolog van a sörnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!