Mi a fene most ez, hogy a Tescoban legyen vidéki vagy az Arénában a nagy kikapcsolták az üdítős hűtőket? Megyek erre látom nincs hűtött és mehettem máshova. Ez még aljább mint a Manna ABC ahol nem hűt már a bekapcsolt hűtő.
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 21:51
2/22 anonim válasza:
Nem csak a Tesco-ban van ez, mindenfelé. Spórolnak az árammal.
3/22 anonim válasza:
Most nem azért, de hideg időben ki iszik hideget rajtad kívül? :)
4/22 anonim válasza:
Energiaválság, mond neked valamit?
(Függetlenül attól, hogy én is a hideg cuccokat szeretem, de most alapban is hideg minden.)
5/22 anonim válasza:
#3: Jelen! Még télen is a hűtőből iszok mindent, még a teát is!
6/22 anonim válasza:
5: oké, de miattatok nem valószínű, hogy változni fog a helyzet! :)
7/22 anonim válasza:
és tényleg energiaválság van, ahol tudnak ott spórolnak!
8/22 anonim válasza:
Meglepődnél, hogy hány ilyen ember van.
Én nem szoktam nyáron sem feltétlenül hűteni mindent. Míg a családomban és ismerettségi körben is rengeteg olyan ember van, aki hűtőből iszik csak. Sőt, télen is van aki eszik jégkrémet, mert szereti.
Én ilyenkor pl szeretem a hideg energia italt. Vagyis azt mindíg úgy iszom, jobb az íze, bár ritkán veszek. Legutóbb nem kaptam hideget, de emiatt nem dőlt össze a világ. Ezt most meg kell érteni, hogy annyira megőríztük a rezsi csökkentést, hogy egyszerűen nem tudják a boltok kigazgálkodni a hűtőket. Ez van...
9/22 anonim válasza:
Itt a kisboltban a magamfajta félalkeszek kedvéért van betéve sör a kajás hűtőbe hátulra a tej mögé, felesek meg a fagyasztópultban vannak a hasábburgonya mellett. Tudom, hogy szánalmas :-/
10/22 anonim válasza:
Fizető vásárló vagyok. Adják akkor hozzá a nyomorult hűtőjük villanyszámláját a kóla árához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!