Miért ilyen drága a Penny?
Szerintem nem dragabb, mint barmi mas, sot. Csomo dolgot ott veszek, mert olcsobb, mint pl a lidlben, pedig mar hosszu evek ota csak oda jartunk, de megprobaltam a pennyt is par hete, hatha jobban jarok.
Nem rossz szerintem.
De gondolom fugg a bolttol is. Nalunk pl gyonyoru zoldseg-gyumolcs van a pennyben es pl ez olcsobb, de anyukamhoz kozel levo pennyben meg alltalaban van par szem rohadt hagyma, alma meg krumpli es ennyiben ki is fulladt a dolog.
én járok ide is - oda is
lidlben a tej (laktózmentes) olcsóbb, sokkal olcsóbb (egyenlőre!)
pennyben sokszor szokott lenni heti akció, akkor a gyümölcs zöldség lényegesen olcsóbb, mint a lidl
pl a múltkor volt gyönyörű avokádó 300ft/db, alma 280ft, paradicsom 400ft stb.
ezek a lidl-ben alsóhangon is duplája
a száraz élelmiszerek is olcsóbbak (bab, liszt, lencse stb.) a pennyben de minőségre is rosszabb
én nyáron a fagyijukat nagyon megkedveltem, nagyon olcsó, és sokkal jobb mint bármelyik lidlben kapható
Nem tudom kinek mi az olcsó... sokan a Lidlt imádják, szerintem az sem olcsóbb mint bármelyik bolt. Talán a Spar az amire azt tudom mondani hogy nem jön be túlzottan, de voltam olyan Sparban is ami kifejezetten jó volt.
Egyébként nekem a Coop sajátmárkás élelmiszerek ízlenek. Nem hiszem hogy sok különbség van árban a boltok között.
Sajnos a többihez képest olcsó.
Ma már ezek az árak vannak. Spar, Coop brutál drága, elmebeteg árakkal, néha van 1-2 akciós termék ami megéri, ezeket érdemes lehet figyelni.
Tesco is drága.
Aldi, Auchan, CBA - ezekről nem tudok véleményt mondani, mert nálunk nincs egyik sem.
A Penny és a Lidl a legjobb jelenleg.
A Penny a legolcsóbb, még a mostani árakkal is.
A Lidl-ben is rettenetes árak lettek pár hónapja. A nápolyi például, ami úgy egy éve ment fel kb. 560-ra, az két hónapja 999 lett. És ez elég jellemző a Lidl áraira.
A Spar mindig is a legdrágább volt (a falusi árakat használó Coopot kivéve), a Tesco kb. 3 éve lett nagyon drága, nem is megy már nekik a szekér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!