Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért ilyen drága a Penny?

Miért ilyen drága a Penny?

Figyelt kérdés
Régebben oda szoktunk menni bevásárolni, mert ott volt a legolcsóbb minden, azt lehetet mondani, hogy olcsó. Most viszont már b.szott drága, egyszerűen nem éri már meg odamenni. De akkor miért reklámozzák magukat a szegény emberek diszkontjaként? És az a reklámjuk a tévében... Tény és való, a Pennyben alacsonyak az árak...

2022. szept. 26. 19:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Miért, melyik bolt olcsó manapság?
2022. szept. 26. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem olcsó. Pont most szoktunk vissza pár hete; lényegesen jobban jövünk ki, mint a Lidl-ben. (Igaz oda is járunk, sajátmárkás termékekben az utóbbi sokkal erősebb.)
2022. szept. 26. 19:21
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem dragabb, mint barmi mas, sot. Csomo dolgot ott veszek, mert olcsobb, mint pl a lidlben, pedig mar hosszu evek ota csak oda jartunk, de megprobaltam a pennyt is par hete, hatha jobban jarok.

Nem rossz szerintem.

De gondolom fugg a bolttol is. Nalunk pl gyonyoru zoldseg-gyumolcs van a pennyben es pl ez olcsobb, de anyukamhoz kozel levo pennyben meg alltalaban van par szem rohadt hagyma, alma meg krumpli es ennyiben ki is fulladt a dolog.

2022. szept. 26. 19:23
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

én járok ide is - oda is

lidlben a tej (laktózmentes) olcsóbb, sokkal olcsóbb (egyenlőre!)

pennyben sokszor szokott lenni heti akció, akkor a gyümölcs zöldség lényegesen olcsóbb, mint a lidl

pl a múltkor volt gyönyörű avokádó 300ft/db, alma 280ft, paradicsom 400ft stb.

ezek a lidl-ben alsóhangon is duplája

a száraz élelmiszerek is olcsóbbak (bab, liszt, lencse stb.) a pennyben de minőségre is rosszabb

én nyáron a fagyijukat nagyon megkedveltem, nagyon olcsó, és sokkal jobb mint bármelyik lidlben kapható

2022. szept. 26. 20:34
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom kinek mi az olcsó... sokan a Lidlt imádják, szerintem az sem olcsóbb mint bármelyik bolt. Talán a Spar az amire azt tudom mondani hogy nem jön be túlzottan, de voltam olyan Sparban is ami kifejezetten jó volt.

Egyébként nekem a Coop sajátmárkás élelmiszerek ízlenek. Nem hiszem hogy sok különbség van árban a boltok között.

2022. szept. 26. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos a többihez képest olcsó.

Ma már ezek az árak vannak. Spar, Coop brutál drága, elmebeteg árakkal, néha van 1-2 akciós termék ami megéri, ezeket érdemes lehet figyelni.

Tesco is drága.

Aldi, Auchan, CBA - ezekről nem tudok véleményt mondani, mert nálunk nincs egyik sem.

A Penny és a Lidl a legjobb jelenleg.

2022. szept. 26. 21:54
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

A Penny a legolcsóbb, még a mostani árakkal is.

A Lidl-ben is rettenetes árak lettek pár hónapja. A nápolyi például, ami úgy egy éve ment fel kb. 560-ra, az két hónapja 999 lett. És ez elég jellemző a Lidl áraira.

A Spar mindig is a legdrágább volt (a falusi árakat használó Coopot kivéve), a Tesco kb. 3 éve lett nagyon drága, nem is megy már nekik a szekér.

2022. szept. 27. 05:44
 8/15 anonim ***** válasza:
27%
Na, szerencsére nem fogom megtudni, milyen drága, mert be se teszem oda a lábam azóta, hogy átrendezték.
2022. szept. 27. 08:02
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Mindenhol felmentek az árak, összességében sosem a Penny volt a legolcsóbb, de ugyanúgy az olcsóbbak közé tartozik, mint eddig. Lidl, Aldi, Penny között kb 1% a különbség. Egy-egy terméket kiragadni hülyeség, mert pl paradicsomból van 600-3500-ig 10 féle, ha valahol akciós, akkor lehet, hogy 400. De 2 hét múlva meg a másikban lesz 400 akciósan.
2022. szept. 27. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen mindegy, nem érek rá az akciókat figyelni, ha elfogadható az ár megveszem, ha meg drága ott hagyom. Nincs sok különbség a boltok között, max választékban, kiszerelésben.
2022. szept. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!