Metro úgyanolyan jó, mint régen? Vagy ott is romlott a minőség?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 18:12
1/5 anonim válasza:
A Metro is mindig ugyanazt árusítja, amit a termelők előállítanak. Ha a termelésben romlik a minőség, akkor a Metro-ban is. A saját márkás termékeknél a Metro is beleszólhat a minőségbe.
Régen vásároltam már náluk.
2/5 anonim válasza:
Én most voltam, leginkább az tűnt fel, hogy alig, vagy nem is olcsóbb, mint pl. az Auchan. (Nyilván kivétel, ha nagyon nagy tételben vásárolsz, illetve bizonyos, akciós termékek.)
3/5 anonim válasza:
sok minden olcsóbb náluk ha zsugorban veszed. Meg a saját márkás Aro termékeik olcsók és jók egyben. Ezt leszámítva drágább mint a többi hiper.
4/5 anonim válasza:
Miért, hol romlott még a minőség?
5/5 anonim válasza:
#4-es! Vegyük már észre a burkolt reklámot. Gondolom kevés a vásárló a Metroban ezért, futtatni kell pár helyen ilyen "clickbait" dolgokat, mert hátha valaki még nem hallott róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!