Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik Budapesti boltokban...

Melyik Budapesti boltokban nagyon bunkók az eladók?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyeneket?
2022. szept. 11. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. szept. 11. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A biztonsági személyzettel voltak inkább ilyen

tapasztalataim a Lidl-ben és a Decathlon-ban.

2022. szept. 11. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amelyikben lekezelően bánnak a vevővel, pedig belőlük élnek.
2022. szept. 11. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mostanában a Lehel téren egy önkiszolgáló étkezdében volt ilyen tapasztalatom, bár csak egyszer voltam, szóval lehet, hogy kivételes eset volt.. Kértem elvitelre az ennivalót. Miközben beszéltem az eladónőhöz, ő közben a sorban mögöttem állóhoz kezdett beszélni, így nem hallotta, hogy elvitelre kérem, tányérra kezdte rakni az ételt. Aztán ideges lett, és olyan lendülettel kezdte a dobozba rakni a zöldségköretet, hogy az beleborult a rizsbe... Utána a pénztárosnak kezdte ordítva mondani, hogy az emberek milyen s.gghülyék,nem ismerik fel az ételeket, mindegyik mint a zombi, stb... azt hiszem, az első és egyben utolsó vásárlásom volt ott, főleg, hogy a kaja is nagyon gáz volt.
2022. szept. 11. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A csepeli hollandi cukrászdában találkoztam egy olyan bunkó eladóval hogy csak pislogtam. Végig olyan érzésem volt hogy nagyon utál hogy süteményt akarok enni.
2022. szept. 11. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem Budapest, de a Coopok és a dohányboltok nálam dobogón vannak, az biztos, főleg az előbbi. Egyik Sparban is majdnem nekem esett az eladó, mert amikor a kijáratnál voltam önkiszolgáló kasszánál, akkor véletlenül oda raktam a kosarat, aztán mérgesen elvitte azt.. elég gyász az egész magyar kereskedelem, kivéve pár multit.
2022. szept. 11. 11:44
 7/9 Lazy Lover ***** válasza:
Dohány boltok de szinte az összes boltban van bunkó eladó
2022. szept. 11. 12:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a buszon/vonaton/villamoson találkozhatsz bunkó utassal, bunkó ellenőrrel, itt bunkó kérdezővel, úgy a boltokban is találkozhatsz bunkó eladóval.

Egyes esetekről viszont általánosítani nem szabad (majd' ezt írtam: bunkóság).

2022. szept. 11. 14:28
 9/9 anonim válasza:
100%
Sajnos inkább olyanokban, ahol embertelenül bánnak velük a feletteseik és szerencsétleneken ezt a vevők megérzik, mert tovább megy feléjük. Fejétől bűzlik a hal.
2022. szept. 13. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!