Melyik boltokba lehet vegán vaníliafagylaltot venni Budapesten?
Első, igen, tévedsz. Vannak már ilyen tej és tojás és minden pótlós kaják.
A Spart én is megpróbálnám. A Carte D'or cuccai vannak pl. a Tescoban is, az tuti, de azok nem vaníliásak.
"Első, igen, tévedsz. Vannak már ilyen tej és tojás és minden pótlós kaják."
Ok, ertem ... "potlos" ... ahha!? ... fincsi lehet.
Persze, hogy nem kell bele tej ... tejszinbol van, vagy a gyumolcsosok viz alapuak.
Na de hat azert alljon mar meg a menet! A jominosegu fozott fagylalt nem tud elkeszulni tejszin es tojas nelkul ... a silany potlos utanzatokat meg ne nevezzuk minosegi fagylaltnak! Hekas!
Ertem en, hogy gluten es minden mentes, raadasul vegan es meg paleo is ... de nem mindenki hulye!? :)))
3-as vagyok. Én sem eszem ilyet, de van, aki mondjuk allergiás. Most akkor inkább ne egyen semmit, mert neked nem tetszik? Ne legyél már tapló, könyörgöm.
Egy ismerősöm napokig fetreng a fájdalomtól, ha tejes cuccot eszik. Lehet itt tenni az eszedet, hogy "UGGGGH, finom lehet", de neki nincs más választása. Vagy ő ne akarjon soha nassolni? Rendi vagy.
Ezek csak az állag miatt kellenek, nem az íz miatt. Honnan tudod, hogy más, növényi alapanyagból nem lehet ugyanazt a hatást elérni? Ettél is már jó minőségű vegán fagyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!