Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyikkel lehet többet spórolni?

Melyikkel lehet többet spórolni?

Figyelt kérdés

Lidl-Lidl plusz, néhány termék olcsóbb és néha kapsz ingyen valamit.

Penny-Penny kártya, sok terméknek befagyott az ára.

Spar-itt sok minden van, igaz drágább, mint a többi, de lehet, hogy összességében ez éri meg legjobban.

Tesco-Clubcard, szontén sok akciós termék.

Auchan-Aldi-Metro-ezeket nem ismerem, de gondolom itt is vannak akciók, saját márkás termékek, mint máshol. Szóval most a Spar lett a legolcsóbb vagy továbbra is az egyik legdrágább?

2022. szept. 7. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Nem járok minden felsorolt boltba, Sparba kb soha, de a Tescoval kapcsolatban azt figyeltem meg, hogy ami ott Clubcarddal/2+1-es akcióval "olcsóbb", az valójában alapáron, kártya meg mindenféle bohóckodás nélkül kerül ennyibe más boltokban.

Pl Pickwick tea, múltkor 1+1es akcióban volt 449 darabja, átmentem az Aldiba, ott alapból 439, és elég egyet venni. (Tudom, elfogy, de mindenkinek van olyan termék, amiből bőven elég egyszerre egy is.)

Vagy a mosogatógéptabletta, néztem, hogy talán a Finish alapáron 6500, Clubcarddal 3500. Pennyben ugyanez kb 3300, szintén kártyázás, számolgatás nélkül.

2022. szept. 7. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Én a Sparra és Tescora esküszöm. Mindkettőtől online rendelek, raktározós vagyok, ezért jellemzően csak az akciósokat rendelem meg. Nagyjából lehet előre tudni mikor, mi fogy el itthon. Lid-Aldi-Penny, van némely jó termék, de szerintem drágák.

Ja, és általában saját márkás dolgokat veszek a hosszan elállókból.

2022. szept. 7. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
22%
A Spar, csak hogy megpukkanj.
2022. szept. 7. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!