Milyen a termék-elérhetőség a különböző boltokban? A Tescóban nagyon gyatra. Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A minap a telefonos ügyfélszolgálaton reklamáltam, hogy több termékük hetekig hónapokig elérhetetlen. Kértem, hogy legalább az egyik termékkel kapcsolatban hívja fel a városunkban lévő Tescót, hogy rendeljenek a termékből. Fel is hívta az igazgatót, de ő azt mondta, hogy nem rendel, mert nem tud rendelni. Ilyeténformán azt jelenti, hogy nem is akart rendelni, nem akarta megoldani a problémámat. Lehetnek akármilyen behízelgő modorú ügyfélszolgálatosaik, de a lényeg az, hogy végül ugyanott tartunk ahol eddig, hogy hiányzik a termék.2022. aug. 24. 19:35
11/16 A kérdező kommentje:
Gondold el ha én elutazom Tokajba, most mindegy hogy mivel, de én csak vonattal tudok utazni és akkor derül ki hogy nincs is ott áruház. Nem egy nagy város Tokaj, lehet előre meg se nézem merre van az az áruház és akkor derül ki, hogy hülyére vett az ügyfélszolgálatos. Szerencs az nem Tokaj, akármennyire akarod is összemosni a két helyet. Nekem konkrétan mondta Tokajt a nő. Azt mondta látja most a rendszerben hogy ott van termék. Azért írtam hogy gyatra a termékelérhetőség, mert nemcsak ez az egy termék elérhetetlen hetekig, hanem más is, én most csak ezt emeltem ki, mert ez nagyon fontos számomra. Jelenleg 3 olyan termék volt, amit szoktam egyébként vásárolni, de hetekig nem lehet/lehetett kapni. Ebből egyet tettek már vissza a polcra, de a többit még most sem. Előzőleg, hónapokra visszamenőleg is előfordult rendszeresen, hogy nem tudtam hozzájutni általam megszokott árucikkekhez. Pl. gyümölcslé általam megszokott ízben, vagy pl. hajdina is elérhetetlen volt hónapokig. A most kifogásolt termék az egy sajátmárkás macskakaja, ami a cicám nagy kedvence. De akárhogy is töröm magam, a Tesco nem hajlandó segíteni abban, hogy hozzájussak. Pedig árusítják más Tescókban, csak ide nem hoznak. Na ilyenek miatt épül le a Tesco, ami miatt régen odajártak az emberek, amiatt már nem járnak, mert nincsen már széles palettája a termékeknek.
2022. aug. 26. 04:13
12/16 A kérdező kommentje:
Az Aldi legalább feltöltötte a polcokat a cica kajával ami hiányzott és még fel is hívtak hogy mehetek az áruházba, mert ide is hoztak a városunk áruházába. Nagy különbség! Ott törődnek a vásárlóval.
2022. aug. 26. 04:38
13/16 anonim válasza:
"gyümölcslé általam megszokott ízben"
A kis hercegnő...
14/16 A kérdező kommentje:
Írhattam volna azt is, hogy vörösáfonya-ízesítésű, ha neked az úgy jobban tetszik.
2022. aug. 27. 08:19
16/16 A kérdező kommentje:
Mi bajod? Olvass már bele! A 109 Ft nem a gyümölcslé ára. De minek irosgsatsz ide, ha nem vagy képben?
2022. aug. 27. 18:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!