Mi az, hogy augusztus 20.-án minden bolt bezár?
Figyelt kérdés
Ma akartam nagybevásárlást csinálni, mert nem értem rà egész héten és zárva volt a Spar. 😠 Az ember így hogy vásároljon hétvégén? Most így kénytelen vagyok máskor bevásárolni. 😠2022. aug. 20. 14:18
11/22 anonim válasza:
Hát, nem tudom kinek a hibáLYa!
Szerintem Varga Irén vagy Gulyás Gergely tehet róla.
12/22 anonim válasza:
Lol mindenki dolgozik megis be tud vasarolni. En 12 orazok megis be tudok ugrani a boltba hazafele. Eletkeptelen vagy 😀
13/22 anonim válasza:
Soros György zárt be minden üzletet Augusztus 20-án, hogy nehogy migránsok ilyenkor menjenek el vásárolni.
15/22 anonim válasza:
Most magadat veded a sajat kerdesed alatt mas accrol vagy mi a gyik van. Egyre igazabb a 13as kijelentes 😀😀
16/22 anonim válasza:
17. Annyira tipikus... több regről nyomja es még a nickvaltást is elbaltázta... 😂😂😂
17/22 anonim válasza:
Most ha rám gondoltok, én nem a kérdező vagyok, hanem próbáltam valami hasonló színvonalasat hozzá tenni, amit ő. De látom, nem sikerült.
18/22 anonim válasza:
A debillezős bohócnak ez kijárt. úgy látom minden kérdés alatt debillezzik a parasztja. az én kérdésem alatt is járt a pofája. 13 as voltam
19/22 anonim válasza:
marmint 13nak szántam
16 os voltam
20/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!