Melyik a legdrágább bolt?
Figyelt kérdés
Melyik gondoljátok a legdrágabbnak? Spar/Interspar/Tesco/Auchan/Metro? És melyik a legolcsóbb? Penny/Lidl/Aldi?2022. aug. 15. 15:58
11/15 anonim válasza:
Éjjel nappaliból a manna abc-k korrektek. Sokáig pl. az üdítő olcsóbb volt mostanában mint a Sparban meg más egyre dráguló multinál.
12/15 anonim válasza:
Néhány dolog nagyon elszállt a sparban (fél kiló fejtett bab 1300? stb), de én leggyakrabban mégis ott vásárolok, mert egyrészt a saját márkás termékei egész jók, másrészt mindig vannak akcióik/kuponjaik (20% tetszőleges termékre, letölthető 500 és 1000 ft-os kuponok, 10% végösszeg kupon stb. csak ezek a kuponok nálam egy átlagos hónapban levesznek kb 10%-ot a teljes költekezésemből)
13/15 anonim válasza:
Spar a legdrágább. Bár a CBA, Coop is de azok ilyen kis lófingok
Az Auchan és a Penny a legolcsóbb, bár a penny is elszállt magától utóbbi időkben
14/15 anonim válasza:
13-as!
A Penny sosem volt a legolcsóbb, az a Lidl.
15/15 anonim válasza:
Én megvédem a spart, rendszeresen ott vásárolok, de elvetődök időnként lidl, auchan tesco stb, utóbbi helyeken gondban vagyok.. én nem látom az olcsóságot.
Sparban mindig van friss akciós felvágott (extra sonka 310, zala 230 hogy az ehetieket említsem). fél kiló teljes kiölésű toast 350..
Ami nem akciós az általában kicsit drágább, de akciókkal, meg hűségizékkel jobban kijövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!