Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik a legdrágább bolt?

Melyik a legdrágább bolt?

Figyelt kérdés
Melyik gondoljátok a legdrágabbnak? Spar/Interspar/Tesco/Auchan/Metro? És melyik a legolcsóbb? Penny/Lidl/Aldi?

2022. aug. 15. 15:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
86%
Az ilyen kis éjjel-nappalik szerintem.
2022. aug. 15. 16:01
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy látom leginkább multikra gondolsz.

Szerintem a legdrágább a SPAR, 'legolcsóbb' a penny.

2022. aug. 15. 16:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Jellemzően mindegyikben van, amit pont olcsóbban ad mint a többiek, mást meg drágábban. Szóval kizárólag attól függ, hogy konkrétan mit szeretnél venni.
2022. aug. 15. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
A legdrágábbak szerintem ezek a kiszlítós meal kit marhaságok, arany árban van ahhoz képest, hogy mi van benne
2022. aug. 15. 16:31
 5/15 A kérdező kommentje:
Persze nem a magyar üzletekre gondolok. Hanem a multikra.
2022. aug. 15. 16:34
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Mit keresel? De szerintem a penny a legolcsóbb (már ha ezt még lehet annak mondani-) a legdrágábbak pedig egyértelműen az express változatai nagy boltoknak.
2022. aug. 15. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

€€€€€ METRO, -> TESCO ~ SPAR, -> ALDI -> LIDL -> Penny €€€

Auchan nincs a környékemen, a Coop-ok CBA-k meg teljesen másvilágban élnek, mint mi. Azok a nagyon szar és nagyon drága kategóriába tartoznak (bár a METRO is amúgy...).

2022. aug. 15. 17:01
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Ezek közül a Spar a legdrágább, és a legrosszabb is egyben. Utálom.

Aldi, Lidl kb egy árban vannak, és mondhatni a legolcsóbbak.

2022. aug. 15. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Legdrágább a Coop, legolcsóbb a Lidl
2022. aug. 15. 23:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A Cashmap oldalon fent van rengeteg terméknek az ára a különböző üzletek szerint. Ez alapján látszik, hogy mostanában nincs egy egyértelműen legolcsóbb üzlet, mert nem egy ütemben emelik az árakat. Pl van, hogy az egyik termék még pár hétig a régi áron van valahol, a másik üzletben meg már megtörtént az áremelés. Összeségében szerintem a Penny és az EcoFamily a legolcsóbb. (bár az utóbbi nem rendes élelmiszerbolt, nincs annyi minden,de sok minden ott a legolcsóbb most)

A legdrágább a Coop, Príma, mostanában a Spar is. De ettől még előfordulhat, hogy mégis ezekben a boltokban van valami jobb áron, pl lejárat közeli termékként, vagy akcióban. Az Aldi, Lidl kb egyszinten van, sok minden pontosan ugyanannyi a 2 helyen.

2022. aug. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!