TESCO-ba dolgozók, szabályos ez így?
dolgoztam diákként Tescóban, elhiheted, hogy az igazán jó akciók a polcig se jutnak el, már a raktárban felosztják a dolgozok között. És nem csak ezeket a közeli lejáratosat, hanem rengeteg új termek érkezett hibásan felvitt árral, az eredeti ár töredékéért vitték a dolgozók haza.
Hívhatsz üzletvezetőt, de nem hiszem, hogy ezzel foglalkozna bárki is.
Teljesen szabálytalan.
1. Az adományi termékeket nem árazzák le, hanem egy külön tárolóba teszik, az eladóteren kívül.
2. Dolgozóként vásárlónak nem adhatsz terméket ebben a formában.
Az áruház igazgatónak jelezheted ugyan, de kétlem, hogy érdemi lépéseket tenne. Érdemes inkább régiós szinten próbálkozni, plusz jól meg kell nézni, hogy mit és mennyire áraznak le. Ugyanis lejárattól függ az, hogy mekkora kedvezményt lehet adni a termékre, amit a Tesco előírása szabályoz.
3: Ez nincs így. Bár már nem vagyok dolgozó, és olyan áruházba járok, ahol nem is ismernek, rendszeresen hozok 40-75%-kal lesárgázott húst, tejterméket, meg amit csak el tudsz képzelni. Minden azon múlik, hogy milyenek a dolgozók és a vezetők. Hogy ellenpélda is legyen, épp egy olyan TV-n olvastam el a hozzászólásod, amit 125 helyett 25 ezer forintért hoztam el a HD engedélyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!