Miért 530 Ft egy kiló paprika, miközben 2 éve ilyenkor 1200 volt, pedig most állítólag válság, infláció van? Mitől függ?
Figyelt kérdés
És közben a kígyóuborka lett drága, az szokott 300 alatt lenni, most 449. Össze-vissza minden. Nem zavar, hogy ilyen olcsó a paprika, sőt! Csak akkor nem értem, 2 éve, mikor elkezdődött a járvány, de nyáron már enyhébb volt, nem volt se háború, se drága euró, mégis akkor volt drágább.2022. júl. 25. 21:53
11/12 A kérdező kommentje:
5: lehet hogy tavalyelőtt, és Spar... de most Sparban volt olcsó.
10: ha kígyóuborkáról van szó, máris nem jó az ár :D
2022. júl. 26. 19:19
12/12 A kérdező kommentje:
Ha júl. 25-én azt írtam, hogy 530 Ft volt a paprika, akkor most egy kis frissítés:
aug. 06.: 499 Ft/kg volt
aug. 13.: 899 Ft/kg volt
ha valaki meg tudná mondani, hogyan drágult 1 hét alatt 400 Ft-tal... ugyanabban a Sparban vettem.
2022. aug. 13. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!