Valaki tud olyan üzletet ahol még nagyjából lehet olcsón vásárolni és nincsenek dupla árak?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 18:30
1/7 anonim válasza:
Kicsit használd már az agyadat.
Szerinted viccből drága minden?
Tudom, tudom, "pénzéhesek* meg "profithajhászok" a kereskedők...
2/7 anonim válasza:
nincs ilyen, de akciós újságok lpján össze tudod hasonlítani az árakat. kb aldi, lidl éri meg legjobban vagy a tesco saját márka. spar, kisboltok drágák
de minden drága, mert infláció van
3/7 anonim válasza:
Sajnos szinte mindenhol van legalább másfélszeres áremelkedés. Ez nem azért van mert hirtelen úgy döntött egy csomó üzlet vagy üzletlánc, hogy innentől minden terméket sokkal drágábban fog árulni, holott ő ugyan annyiért veszi meg vagy állítja elő, mint korábban.
5/7 anonim válasza:
Én Budpesten élek, végigjártam már kíváncsiságból az összes fellelhető élelmiszer üzletláncot, Penny Market a legolcsóbb, utánuk a Lidl.
6/7 bandycska válasza:
Hajdúnánás,Hajdúböszörmény KÍNAI ÁRUHÁZAK
Óriási választék több termék kategóriában. És nem kell bedőlni annak,hogy ezek a termékek feltétlenül silányabbak.
Van kínai lábbelim ami többszörösen túlélte a "minőségi" szlovák lábbelit.
7/7 anonim válasza:
Cashmapen tudod megnézni, hogy mit hol érdemes megvenni. Szerintem az ecofamily éri meg legjobban, de ott sincs minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!