Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ha a bevásárlóközpontban...

Árokpart kérdése:

Ha a bevásárlóközpontban teljesen véletlenül más kosarába tettem egy terméket, amit meg szerettem volna vásárolni, de csak itthon vettem észre, hogy nem is vettem amit szerettem volna az baj?

Figyelt kérdés
Úgy történt a dolog, hogy leállítottam egy fix helyre a bevásárló kocsit, hogy ne kelljen a tömegben szlalomoznom vele és amiket vásároltam, elfért a kezemben is, de az utolsó terméknél eltévesztettem a saját bevásárló kocsimat és másnak a kocsijába tettem bele amit vásároltam. Nem nagy értékről van szó 1 kg csirkecomb. Amikor az illető odaért a pénztárhoz és észrevette, hogy idegen dolog van a táskájában, akkor vajon van rá esély, hogy vizsgálódik, vizsgálatot kér, hogy ki tette bele vagy ilyenkor megteheti , hogy egyszerűen nem fizeti ki és az eladó visszateszi? Tudom, hogy hibáztam , de teljesen véletlen volt.Magyarán ugye nem követtem el ezzel nagy hibát és semmi gondom nem lehet belőle utólag ugye?
2022. jún. 4. 21:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
láttam én már sokmindent a szalag előtti kis kólás hűtőbe dobálva, ha meg kiszámolt pénzzel megy hidd el, fog szólni hogy az nem az övé. ha nagycsaládos bevásárlás, lehet csak otthon kérdezi meg hogy ezt meg ki rakta a kosárba, de nem hiszem hogy emiatt vizsgálódna bárki is utólag
2022. jún. 4. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük nem egy szétszórt, figyelmetlen vegetáriánuséba pottyantottad bele!
2022. jún. 4. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

Én régen, mikor az exemmel voltam vásárolni, és már nagyon untam hogy minden apróbetűst elolvas a dobozokon és hasonlítgat, csupán szórakozásból is csempésztem 1-1 dolgot más kosarába. A többség nem figyel a kosárra, csak vonszolja maga után, otthagyja, stb. Gondolom a pénztárnál nem fizették ki, mivel semmi szükségük nem volt rá, így kár nem érte őket. Amúgy senki soha nem szólt rám. Ha észrevette, upsz, bocsi, azt hittem az én kocsim, ennyi. Azóta már más barátnőm van, és nem állunk le szöszölni, hanem tudatosan és gyorsan járjuk végig a boltot.

Egyszer megesett, hogy magam voltam épp beszerző körúton, és nem sok mindent vettem, már épp a söröknél jártam, amikor feltűnt, hogy egy méregdrága ír vaj is be van téve a kosárba, persze a sima is megvolt amit én tettem oda. Na azon jót mulattam, és visszavittem a hűtőpultba, aztán szemléltem ki lehetett az elkövető. De biztos véletlen volt a dolog, nem hiszem hogy más is olyan kretén ha unatkozik, mint én. :)

2022. jún. 5. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer nagybevásárláskor majdnem más kocsiját toltam el, mikor megnéztük a fagyópultot anyummal. Az ipse jót mosolygott. ;)
2022. jún. 16. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!