Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mire fel ilyen szigorú szabály...

Mire fel ilyen szigorú szabályozás boltban? (képpel)

Figyelt kérdés

kisvárosban élek, és meglepett hogy most egy környező falu boltjában ahová eladót keresnek, egy képen felfigyeltem milyen szabályok vannak ->

[link]

ilyesmivel én még nem találkoztam hogy pl. máshol vásárolt dolgokat nem vihetek be, vagy hogy kinn kéne hagynom a hátizsákot is mikor mindig rajtam van úgy vásárolok, miért hozhattak ilyen szabályokat, sok lehetett a negatív tapasztalat?

2022. máj. 18. 18:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

#4: "számozott utcaiak"

Ajjaj.... :-D

Durva környék!

2022. máj. 18. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
28%
Mert mit takar a "számozott utcaiak"? Mármint alapból sejtem, de ha már "durva környék", akkor egy bizonyos utca, vagy környék?
2022. máj. 18. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Off

(Egykor szebb napokat látott miskolci lakótelep, amit "vasgyárnak" hívnak, és anno munkásszállókat építettek oda. Több ezer ember dolgozott az acél gyárban, a gépgyárban a drótgyárban... ezek ott voltak egy csokorban.

A melósok meg 10 perc sétára laktak.

Aztán jött az antaljózsi féle privatizációnak hazudott ország szétlopás, és a régi jó dolgokból nem maradt semmi.

Csak a lepusztult ipari negyed, omladozó gyárakkal, és omladozó egykori melós házakkal. Meg az illegális lakásfoglalókkal.

Azon a környéken az utcanevek is az ipari hatékonyságot tükrözték. Nem sokat foglalkoztak a név adással. Be voltak számozva, 1-11-ig.)

2022. máj. 18. 20:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

12. Gettó...

[link]

2022. máj. 18. 20:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Köszi szépen.

El tudom képzelni milyen környék lehetett....

De azért az a cikk is szörnyű.

2022. máj. 18. 21:11
 16/17 A kérdező kommentje:
én szabolcsi vagyok, (lehet ezért nem is kell meglepődni a bolton) tőlünk csak eljártak munkásvonattal máshová melózni régen, olyasmi alakok aki talán a régi Miskolc kerülendő népe volt
2022. máj. 18. 21:14
 17/17 anonim válasza:
100%
nem az utcákat kellene számozni, hanem az ott lakókat és a politikusokat
2022. máj. 19. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!