Mire fel ilyen szigorú szabályozás boltban? (képpel)
kisvárosban élek, és meglepett hogy most egy környező falu boltjában ahová eladót keresnek, egy képen felfigyeltem milyen szabályok vannak ->
ilyesmivel én még nem találkoztam hogy pl. máshol vásárolt dolgokat nem vihetek be, vagy hogy kinn kéne hagynom a hátizsákot is mikor mindig rajtam van úgy vásárolok, miért hozhattak ilyen szabályokat, sok lehetett a negatív tapasztalat?

#4: "számozott utcaiak"
Ajjaj.... :-D
Durva környék!

Off
(Egykor szebb napokat látott miskolci lakótelep, amit "vasgyárnak" hívnak, és anno munkásszállókat építettek oda. Több ezer ember dolgozott az acél gyárban, a gépgyárban a drótgyárban... ezek ott voltak egy csokorban.
A melósok meg 10 perc sétára laktak.
Aztán jött az antaljózsi féle privatizációnak hazudott ország szétlopás, és a régi jó dolgokból nem maradt semmi.
Csak a lepusztult ipari negyed, omladozó gyárakkal, és omladozó egykori melós házakkal. Meg az illegális lakásfoglalókkal.
Azon a környéken az utcanevek is az ipari hatékonyságot tükrözték. Nem sokat foglalkoztak a név adással. Be voltak számozva, 1-11-ig.)

Köszi szépen.
El tudom képzelni milyen környék lehetett....
De azért az a cikk is szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!