SZÉP-kártyás élelmiszervásárlásnál miért csak 90%-ot vont le a gép, és kellett a többit máshogy fizetnem?
#12 Egyrészt ha a pénztáros SuperShop-kártyát állított volna be, nyilván nem tudtam volna SZÉP-kártyával fizetni. Másrészt pont ott volt egy felettese, ő is hibás bejelölésre gyanakodott, de végül ő sem értette a dolgot. Mondtam, hogy írok az ügyfélszolgálatnak, amit személyes sértésnek vettek, úgy tűnt, visszakoztam, de mondta, hogy írjak nyugodtan, már le is fényképeztem a blokkokat, csak gondoltam, előtte rákérdezek itt.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Te nem abban kételkedtél, hogy mindenki mindent jól csinált, hanem abban, hogy ez egyáltalán megtörtént. Biztos ilyen hülye kitalált sztorikkal szeretem fárasztani az embereket, mert unatkozom...
Ha megnyugtat, írtam az ügyfélszolgálatnak, és beszámolok róla, ha válaszolnak, bár gondolom szerinted ez eső után köpönyeg (lenne). A különbözet kifizetése nélkül a terméket elhozni pedig lopás lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!