Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny és a Lidl miért nem...

A Penny és a Lidl miért nem árulja már ezt a 3 fajta dolgot, amit rendszeresen vettem ott? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

A Lidlben 1 dolog: az üveges cékla. Ciklámen tetejű volt az üveg teteje és talán Freshona q márkája. 1 jó ideje nincsen. Miért? Mikor lesz?

A Pennyben pedig 2 dolog: a sajátmárkás Sissy téliszalámis ízesítésű tömlőssajtkrém és a Penny-s 3 darabos rúd WC illatosító kék dobozban.

Mind2 boltba heti rendszerességgel járok és állandóan kérdezem az ott dolgozókat, hogy mikor lesznek már újra kaphatóak ezek a dolgok. Sosem tudják megmondani. Vajon mikortól lehet újra kapni őket? Mind3 nagyon jó dolog és nagyon szeretném őket újra vásárolni!

2022. ápr. 24. 10:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A napokban felhívom! Más segítség nincs?
2022. ápr. 24. 18:20
 12/70 anonim ***** válasza:
88%

Szívesen. Hát, nem tudom, hogy ez segítség lesz-e, de nem sokkal azután, hogy az előző hozzászólásomat írtam, voltunk a Lidlben és direkt megnéztem az üveges céklát és volt/van egy csomó. Vettünk is egyet. Szerintem most piros a kupakja, de úgy rémlik, hogy régebben tényleg lila volt.

Mi nagyon ritkán veszünk, de most vettünk egyet - ennek a kérdésnek a kapcsán. :)

Abban az üzletben, ahol mi voltunk, az olívabogyók környékén van.

De ez Veszprém megye és gondolom, hogy te Bp-en laksz. (?) Viszont hiány nincs, mert itt nagyon sok volt belőle.

2022. ápr. 24. 21:20
 13/70 anonim ***** válasza:
86%
A Pennys termékekről nem tudok nyilatkozni, oda nagyon ritkán járunk.
2022. ápr. 24. 21:30
 14/70 A kérdező kommentje:
Nem Pesten lakók és mégcsak a környékén sem! Miért gondolja azt mindenki mindenkiről hogy ő csak Pesten lakik? Nagyvárosban élek, ahol van több Lidl is. De nem csak Pesten van több Lidl. És kértem, hogy fotózd már le a céklát. Mert énis tudom, hogy van másfajta üveges cékla. De azok számomra szarok. Én kizárólag a Freshona-t keresem!!! És tudom, hogy mi jo4nyeken van, mivel legalább 3 éve ugyanoda van pakolva az összes áruházban, amelyikbe járok.
2022. ápr. 25. 07:51
 15/70 anonim ***** válasza:
94%

Azt nem én írtam először, hogy vettünk üveges céklát, nem nekem írtad, hogy fotózzam le.

Mindenesetre én nem tudok fényképet küldeni.

A márka ugyanaz amit te említettél.

Nem tudom, kipontozott le és miért, én teljesen segítőkész válaszokat adtam.

2022. ápr. 28. 14:31
 16/70 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnál képet küldeni róla?
2022. ápr. 28. 18:13
 17/70 anonim válasza:
91%
Sok hasonlo dolgot arulnak, van, hogy a gyarto is azonos, csak a neve mas.
2022. máj. 7. 07:31
 18/70 anonim válasza:
69%
Neha nem ertem, jol bevalt termekeket miert szuntetnek meg es valtjak le kevesbe minosegi termekkel. Lidl suru uveges gyumolcslvei, vagy Aldi parenyica sajtja
2022. máj. 7. 07:50
 19/70 anonim ***** válasza:
88%
Lidl-ben van ilyen cékla, tonnaszámra.
2022. máj. 7. 10:55
 20/70 A kérdező kommentje:
Küldj már róla képet, hogy melyikről beszélsz!
2022. máj. 7. 17:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!