Változó, gondolom amikor meghozzák az árut és kipakolás alatt van, addig zsúfolt az üzlet, de én szoktam menni, nem állandó ez a zsúfoltság.
2022. ápr. 3. 20:44
2/12 anonim válasza:
Húsvét jön.
2022. ápr. 3. 21:48
3/12 anonim válasza:
A lidől kezd elteszkósodni ez az igazság. A mentalitás már megvan, és a trehányság is. Több onnan leszámolt embertől hallottam, hogy a fizetéssel szórakoznak, nem tisztességesek.
2022. ápr. 3. 21:49
4/12 anonim válasza:
A magyaroknak jo ugy is! (Németek be nem mennének egy ilyen zsufolt üzletbe.)
2022. ápr. 3. 23:19
5/12 anonim válasza:
sajna a lidl teljesen le romlott magyarorszågon låtvånyosn romlott a normålis minösėgibb termėkek aránya nėmetorszågba ėlek és mikor magyarorszågra megyek be megyek egy lidbe hipergyorsan ki is jövök ,annyira nincs normålis választėk.
aldi ugyan ez .
2022. ápr. 4. 05:06
6/12 anonim válasza:
4-es: Akkor még nem votlál Németországban a Lidl-ben nyitás után, vagy a Tedi-ben akármikor is, sokszor ott sem lehet elmenni a kipakolatlan áruk miatt!
2022. ápr. 4. 08:48
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez helytől függ. Valóban van olyan Lidl, ahol nyomorogni lehet, olyan kicsi az egész ahhoz, hogy az emberek kocsival közlekedjenek, de a nagyobb üzleteikben szerintem rendben mennek a dolgok. Viszont az Aldi tényleg kezd egyre rosszabb lenni, pedig egy ideig jobbnak tartottam a Lidlnél, de most a Lidlben sokkal több friss zöldség, saláta-féle van.
2022. ápr. 7. 22:01
8/12 anonim válasza:
Mert a Lidlben is azt akarják hogy mindent csinálj. Lehet hogy az illető kiviszi az árut, hogy kipakolja, majd szerencsétlennek el kell mennie kasszálni.
2022. ápr. 8. 08:11
9/12 anonim válasza:
Kedves 8as! Egy dolgozóval azt tesznek, amit hagynak neki. Én is dolgoztam régen diákként boltban, engem is ki akartak zsigerelni. Nem mentem el árut tölteni. Ezt kétszer megcsinálták, hogy bezártak én meg kétszer hazamentem és közöltem a diákszövetkezettel a problémát. Mondtam a csajnak, hogy dupla fizetést kapok? Csak mert két ember munkáját akarják rám tolni. Azt mondták nem. Mondtam hogy akkor gondoljuk át, hogy kellek e dolgozni vagy nem. Érdekes módon onnantól működött, hogy csak kasszába kellett menjek. Ezek a lidőlös dolgozók is áhítoznak, hogy mekkora király fizetésük van, de minden zokszó nélkül mondom, hogy ez amit ott adnak manapság gyárban is elérhető, lényegesen kevesebb munkával. Egyébként én a mai napig tartom magamat ahhoz, hogy egy ember egy munka. Ez van. Nem fogok kettő három N+1 darab felé szakadni.
2022. ápr. 8. 09:43
10/12 anonim válasza:
9
Munka szempontjából vannak nagyon erős üzletek, ahol valóban azt látja az ember, hogy ide-oda rángatják a dolgozót, de ezek inkább a városok központi területeit jelentik, ahol még több ember megfordul. Viszont az ezeken kívüli helyeken én leginkább azt látom, hogy ráérnek a dolgozók. Szép kényelmesen pakolnak, amit nem sajnálok tőlük, de azért az zavar, amikor megkérdezem, hogy ez vagy az van-e raktáron, mert kint nincs, mire mindentudó (a teljes raktárkészletet fejben tartó) számítógépként közlik, hogy nincs, csak, ami kint van. A legjobb az,amikor megkérdezek valaki mást is, aki hajlandó megnézni a raktárban, és kihoz egy teli dobozt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!