Miért rendezték át a Soroksári Auchant?
Figyelt kérdés
Mindig is oda jártunk nagybevárlásra, és elég fura, mintha egy teljesen másik Auchan lenne..2022. ápr. 2. 13:07
1/5 anonim válasza:
Szándékosan. Időnként direkt átrendezik a boltokat, mert így az ember többet bolyong bent (mivel nem a megszokott helyen vannak az áruk) és átlagban több dolgot vásárol.
2/5 anonim válasza:
Igen, ahogy az első mondja. Bár, én ettől a trükktől még nem vásároltam többet... (a Lidl is szeret átrendezni néhány évente)
3/5 anonim válasza:
Igen, elvileg ezért rakosgatnak át mindig mindent, bár nem tudom ki az aki emiatt többet vásárol.. én pl ilyenkor gyakran épp hogy kevesebbet veszek, mivel a bolyongás közben mindig kimarad egy-két dolog..
4/5 anonim válasza:
Én pont, hogy kevesebbet vásárlok ilyenkor, mert felidegesítem magam és elviharzok máshová. Ha csődíteni akarják a vásárlókat, azt ne az én időmmel tegyék!
5/5 anonim válasza:
Szar lett az egész, mióta átrendezték.
Én is ideges leszek tőle, múltkor otthagytam egy bevásárlókocsinyi cuccot az áruház közepén és inkább megvettem máshol. Azóta se mentem ebbe az auchanba és nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!