Mik a kedvenc aldis termékeitek?
New lifestlye natúr joghurt, new lifestyle (nem krémes!) zsírszegény túró, skyr joghurt, light virsli, kimérős olajos magok, hártyázott sertéskaraj, a lazac amikor akciós, sajátmárkás tk liszt (dietához)
+1 szavazat a pekándiós párnára
Kockázitt bacon, saját márkás narancslé, dobozos kakaós tej
Milfina cottage cheese (natúr, metélőhagymás - szendvics, palacsinta).
Jók a mirelit gyümölcsök.
Szeretem a sajtjaikat (edámi, gouda, meg amiket nagyon pici csomagolásban lehet kapni, a nevükkel fejből inkább nem próbálkozok, mert egy ideje nem vettem, de fekete, narancssárga, piros színűek, és szintén jók a falatnyi kockára vágott sajtjaik, bár nyilván ez nem olyan jó kilós áron van).
Csemegeuborka.
Lasagne tészta (durum).
Laktózmentes krémállagú túró (laktózérzékeny családtagnak túrótortához tökéletes).
Egy időben a 96%-os hústartalmú pulyka és csirke felvágottjukat szerettük.
(Koktél) bécsi virsli, de nem tudom, hogy ez a fajta csak ott van-e (piros csomagolás).
Ha jól emlékszem, a tejföl is finom.
Smoothie-k.
ponnath sonkák
light kókusztej konzerv
A konzerves kókusztej. Ami tulajdonképpen nem is tej állagú, hanem rendkívül sűrű tejszín. Azt kell mondjam, nem is igen látok máshol, és itt iszonyú olcsó, néha akciósan 400 ft a 400 gr.
Romeo száraz kutyaeledel. A kutyánk csak ezt hajlandó enni legalább 5 éve. Imádja.
Barnarizs és lencsechips. Jó, mondjuk ezeken máshol is lehet venni.
A szeletelt nyers bacon, a sajátmárkás camambert.
A bio kaják is jók, elég nagy, állandó választék van.
Ja, és a 100-as zsebkendő itt a legolcsóbb. 159 ft, néha akciós, az aloe illatosított 179.
Nagyon jók az olasz tészták is, igaz, drága, bár az mindenhol drága.
Sótlan pisztácia
Édesburgonyachips
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!