Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol Kapható nem hyperolozott...

Nagy László 2 kérdése:

Hol Kapható nem hyperolozott nyers pacal?

Figyelt kérdés

#HYPEROLOZOTT
2022. jan. 9. 05:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Annyival egészíteném ki, hogy az igy ki HYPEROLOZOTT konyhakész pacalt könnyű megfőzni, de a gyári kikészítésekor szinte teljesen elveszik a pacalra oly jellemző íz és illat anyagokat.
2022. jan. 9. 06:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hentesnél, kimérve, lapokban.

Gondolom amit írsz, az az előrecsomagolt, konyhakészre vonatkozik.

2022. jan. 9. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok

Lehagytam, hogy "...az az előrecsomagolt, CSÍKOZOTT konyhakészre vonatkozik."

2022. jan. 9. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is lapokban veszem, mert nálunk az ízhez fontos az előkészítés, a babérleveles, fűszeres abálás. Nem tudom, hogy a bolti konyhakész hyperolozott vagy sem, de az biztos, hogy nem úgy főzik (talán nem is főzik, hanem nagy nyomáson puhítják) nagyüzemi módon, ahogy otthon csinálnád, ezért van hiányérzeted.
2022. jan. 9. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egészben veszem hentesnél.

Erős pacal illata abáláskor van

Az kb 1óra hossza sós vízben,egész bors,babér plusz hagyma.Kihül,fecsíkozom és mehet a pörkölt alapba.

2022. jan. 9. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!