A nagyáruházakban miért ezeket az éretlen paradicsomokat meg narancsokat lehet megtalálni?
#10: szezonban kell gyümölcsöt vásárolni. Ami itthon megterem.
Narancsot nyilván nem tudsz, banánt se.... de paradicsomot, és egyebet IGEN. Nyáron, mikor itthon van szezonja.
Amúgy az almákkal nagy általánosságban nekem nincsen bajom, csak az importtal kicsit, az nem olyan jó.
De ezek a félkemény paradicsomok, lassan téglához tudnám hasonlítani őket. Teli vegyszerrel...
Nem veszem meg, egyre kevesebbet vásárolok zöldséget, gyümölcsöt. Csak jó lenne, ha ezzel foglalkoznának.
Az almán kívűl egy db zöldség nincs, ami értelmesen a polcokra kerülne, talán még a paprika, meg a hagyma. De ezeken kívűl felháborító, ami kinnt van. Akkor ne árulják, mert az nem gyümölcs, és nem zöldség.
elnézést, hogy így kiakadok, de vannak határok.
Nem a törvénytelen, hanem, hogy mit eszünk mi, és a gyermekeink, nagyszüleink.
Nekem, igenis számít.
Köszönömm a válaszokat.
Akkor etessem a gyermeket chipsel?
Az egészséges terméket szeretném látni a polcokon.
Akkor az én döntésem, hpogy mit veszek és mit nem, ha van választási lehetőségem. Itt nincsen: Vagy megveszem a szart, vagy nem.
Nem a jó termék, és a rossz termék között választhatok, hanem a semmi, és a szar között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!