Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Spar 20% kupon mire jó?

Zzztripzzz kérdése:

Spar 20% kupon mire jó?

Figyelt kérdés
Annyi minden van felsorolva, hogy mire nem jó, hogy elvesztem.. Nem értem az egészet. Bort lehet venni? És a kinti pultban sparGo vagy mi a neve, ott grill húsokra? Ti mit szoktatok?

2021. nov. 17. 01:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"A legegyszerűbb, ha bevásárolsz rendesen, a szalag elejére a drágább termékeket rakod és a kasszás kezébe nyomod, hogy húzza le arra, amelyiknél elfogadja."

Ez nagyon szép, csak nálunk erre is a pofákat vágják (a Spar pénztárosai).

Igazából szarra se jók ezek a kuponok, mert ha csak 5 százalékkal le van valami árazva, arra már nem jó. Arra pedig mindig vigyáznak, hogy sok ilyen legyen.

Egyszer egy nagybevásárlásnál eskü, hogy csak egy doboz szarságos Completára tudtam igénybe venni. (Kávéra ragasztottam még, de az már eleve 5 százalékkal le volt, figyelte a franc). Akkor pl. pultból vásárolt húsárura sem lehetett felhasználni. Én azóta anyámnak adom ezeket a sparos kuponokat, van türelme, nyűglődjön vele ő.

2021. nov. 19. 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nagyon szép, csak nálunk erre is a pofákat vágják (a Spar pénztárosai)."

És ki a főnök, a vevő vagy a minimálbér felett 20%-kal kereső alkalmazott? Vágd a pofákat vissza.

2021. nov. 19. 11:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a faxa hely ahol telefonnal kell szerencsétlenkedni és a pénztárnál derül ki, hogy az amit kiválasztott jutinak a kedves vevő az nem az, hanem a másik volt. Ha nem figyel a pénztárosnál akkor bexopja... Aldi azzal reklámozza magát, hogy náluk nincs ilyen átbaxósdi. A sütőtökjük is jóval olcsóbb!
2021. nov. 19. 15:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, van süllőd?

Mandulát lehet a sparban kapni? Tisztességes, normálisat nem sőzott vackot. Arra is érdemes lenne elszórni a -20%-ot, azt se szokás megeksönözni sehol.

2021. nov. 20. 04:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Aha, van is. [link]

Legközelebb ez lesz megszázalékolva. Ezt lehet egyáltalán? A mérlegjel miatt kérdem. Ez lapátolós?

2021. nov. 20. 04:06
 16/17 A kérdező kommentje:
aHHH, sajnos bebuliztam a hétvégén, fetrengtem az ágyban kb. végig. De állandóan dobálják a kupont, a következőre mostmár biztos elmegyek és lesz süllő!
2021. nov. 21. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen! Szerintem az a legjobb vétel onnan. Kb csak luxikajára vagy olyan értelmetlenségre lehet elszórni mint a túrórudi, de nézd majd meg a túrórudi egységárát, tápláléktartalmát, összetételét és vesd össze a színhús, szálkátlan süllővel. Piát nem tudom lehet-e azzal a kuponnal venni, de tegyél mellé egy fehér debrői hárslevelőt vagy valami hasonló fehérbort is. Így máris 2 kupont kipipálhatsz.
2021. nov. 21. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!