Lidl Plus most ez hogy is működik?
Csak egyre, és nézd meg alaposan, mert van , amikor csak a másodikra!
Amúgy, ha nem kettőt kell venni a kedvezményhez, akkor letöltöd mindenki telefonjára, és egyesével megveszitek.
Elvileg kettessével kellene számolnia, tehát vehetsz sokat, csak páros számú legyen. Az át.aszás művészete örök.
A lényeg, minél többet vegyél és kész, pénztárt darálják nem tudod követni, aztán meg hoppolsz a végén.
Ohh, köszi. Amúgy tudom, hogy ez a kuponosdi egy nagy átb.szás, mondjuk macskakaja pont kell, de a többinél már résen vagyok.
A postaládámra ki van írva: nem kérek szórólapot
Általában 99 darabig érvényes a Lidl Plus"-os akció és mindegyik termékre érvényes. Kivétel, amikor az árhoz oda van írva, hogy minden másodikra érvényes. Ekkor ha 4-et veszel, 2 db akciós, ha 5-öt, akkor is. Ha 80-at, akkor 40-re.
Van olyan kupon, ami 10-15% kedvezményt ad bizony értéket meghaladó vásárlás esetén. (5000 és 7000 Ft-tal találkoztam eddig.)
Valójában minden akció átverés, hiszen a marketing része, ahogy a polcrahelyezés, a reklám meg minden. Ilyen a világunk.
Azért egy-egy vásárlásnál több ezer Ft-ot is meg lehet a Lidl Plusszal spórolni, ha észnél vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!