A Penny Market Kft. hogy engedheti meg magának hogy ilyen tahókat alkalmazzon?
nem egyszeri tapasztalat, inkább rendszeres hogy a pénztárosok nagy része úgy viselkedik és úgy beszél a vevőkkel mintha ők lennének a földesúr a vevők meg néger rabszolgák. Nincs ott valami főnökség meg próbavásárló aki ezeket ellenőrzi és egy ilyen eset után mehetnének az utcára munkát keresni?
mintha valami rákosista hatóság lennének úgy utasítgatják a vevőket hogyan pakoljanak a szallagra, kinyittassák velük a táskájukat nem-e loptak el valamit!
Amelyik Spárba járok, ott ugyanez. Én írtam Google véleményt róluk.
De amúgy üzletvezetőt is oda lehet kéretni, ha olyan a szitu.
Sajnos olyan kevés a dolgozó, pláne a képzett és gyakorlott, hogy inkább elnézik nekik.
Nincs ember. Mindenki diplomás étremiséjhy akar lenni, irodában ücsörögve.
„mintha valami rákosista hatóság lennének úgy utasítgatják a vevőket hogyan pakoljanak a szallagra, kinyittassák velük a táskájukat nem-e loptak el valamit!”
Ebből az írásból nekem az jön le, hogy te se vagy sokkal különb náluk. Így kellett volna:
Mintha valami rákosista hatóság lennének, úgy utasítgatják a vevőket, hogyan pakoljanak a szalagra, kinyittatják velük a táskájukat, nem loptak-e el valamit.
Anyám két bottal közlekedik, de autót vezet, így vásárol be. A Penny van legközelebb, oda jár legtöbbször.
Tegnap is panaszolta és már nem először, hogy mind az eladók, mind a pénztárosok akkora tahók, hogy a mozgássértültekre sincsenek tekintettel.
Tegnapi példa: vett X terméket, a szembejövő eladótól meg merészelte kérdezni, mennyibe kerül, mert nem látta kiírva. Ahelyett, hogy elszaladt volna 5 méterre megnézni, inkább az alig menni tudó anyámat küldte vissza, hogy nézze meg.
Tényleg a Penny-s eladókra és pénztárosokra van a legtöbb panasz, én sem értem, miért.
Nyilván tisztelet a kivételnek.
Munkaerőhiány.
Elképesztő munkaerőhiány van mindenhol, minden szektorban, de Pest megyében olyan szinten, hogy ismerek vállalkozást, aminek azért kellett profilt módosítania, mert nem volt elég munkaerő.
Régen ezeket a tahókat kirúgták volna, most az üzletvezető nem mert ferde szemmel rájuk nézni, nehogy fölmondjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!