Éreztek áruhiányt a boltokban?
Az elmúlt napokban folyton abba ütköztem, hogy valami, amit vennék, nincs.
Főleg tartósélelmiszereket érint.
Budapest amúgy.
Nem.
De az szinte természetes, hogy egy csomó dolog nincs, ez sajnos nem újkeletű (főleg Auchan, Spar)
Én is. Bár még csak apróságok, és nem is létfontosságú dolgok. Azért feltűnt, hogy hónapokig nem volt a konzerves kókusztej az Aldiban, és kb. egy hónap után lett ismét a szeletelt, vákumozott nyers bacon.
Heti egyszer megyek, de a lisztes rész mindig ki van fosztva :D Van még belőle, de láthatóan fogy rendesen.
Tegnap voltam 10 órakor, hát alig találtam parkolóhelyet az Aldinál, pedig kevesen szoktak lenni. Tesco ugyanaz, mondjuk ott a üzletsoron lévő Pepco-ba néztem be, bár ne tettem volna, borzasztó sokan voltak.
Karácsonyi előhajrára tippelek, de lehet, hogy a covid zárásra készülnek.... Ki tudja!
Igen, de nem a kajákban.
Pár dolog, amiket az elmúlt 1-2 hónapban kerestek, és gyakorlatilag vagy kinevettek, vagy azt mondták, hogy TALÁN december vége - január eleje. Pl.: bakancs, kés, parfüm, PS4P vagy 5,...főleg USA áruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!