Voltam ma egy tescóban de csak robotpénztárak voltak, ez lesz a jövő?
Figyelt kérdés
A csornai tescóban voltam és nem voltak pénztárosok csak az önkiszolgáló kasszák. Eladók sem voltak, csak a hentespultban állt 2 alkalmazott. Meg az önkiszolgáló kasszáknál egy néni.2021. okt. 29. 16:43
1/8 anonim válasza:
Igen. Már régóta alkalmaznak inkább gépeket, ahol csak tudnak.
3/8 anonim válasza:
Igen, szerintem ez pizitív.
Multiknál pénztárban robotolni abszolute nem emberi munka, nincs semmiféle pozitív interakció, max üvöltözik veled valami Karen.
Aki személyes vásárlási élményt szeretne, annak ott a helyi kisbolt, támogassuk is őket.
A multinál meg csippantani a gép is tud, én inkább örülök, hogy az emberek nincsenek egy életre ilyen zsákutca helyekre bebetonozva.
4/8 anonim válasza:
legalább nem kell végig hallgatnod a pénztáros és a barátnője magánbeszélgetését.
5/8 anonim válasza:
Nem ez lesz. Vannak már az USA-ban olyan appok, hogy a telefonodon skenneled az árukat. De olyat is hallottam, hogy ahogy rakod be a cuccokat a kosárba, akkor a kosár maga szkennel és csak kitolod. Szerintem inkább ezek közül valamelyik lesz a jövő, mert mi mindig visszarohangálunk megnézni, hogy melyik zöldséget vettük vagy mi volt a kódja a péksütinek, az meg kényelmetlen és feltartja a sort.
6/8 anonim válasza:
5: és ha meggondolom magam, és visszateszem az árut a kosárból a polcra? Akkor levonja?
8/8 anonim válasza:
A legtöbb ilyen helyen azért ott az ember, aki berakja a kódot ha alkoholt vagy egyéb felnőtt terméket veszel.
De szerintem kifejezetten jó, hogy intimebb dolgokat venni lehet kicsit privátabban, pl tinik kevésbé vannak beijedve ha tampont kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!