Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szoktatok listát írni ha...

Szoktatok listát írni ha élelmiszerboltba mentek?

Figyelt kérdés

Ha még csak nasikért mentek akkor is eseteleg?

Nekem néha van, hogy egyszerűen kifelejtek dolgokat és listával mondjuk könnyebb lenne. Persze nagyobb bevásárlásokra gondolok, nem amikor csak egy két dolgot kéne venni. Bár én mindig úgy megyek, hogy egyik kezemben a kosár, másikban a telefon hogy közben számoljam az árakat amiket veszek, hogy ne fussak ki a keretből ami van nálam. Így mondjuk nehezebb listát is fogni :D. De kéne, mert hamarosan ismét bevásárolnék, vennék több nasit is, kajákat, több boltba is mennék mivel néhány dolog csak ott van sajnos így többször kell majd fordulnom.

2021. aug. 21. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos nem, pedig kéne mert így olyat is megveszek ami amúgy nem kell.
2021. aug. 22. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lista nélkül el sem indulok. Sőt, én még a Rossmannba menetelnél is írok listát.
2021. aug. 25. 08:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szoktam. Van, amikor indulás előtti percekben írom össze, mi kell (ha nem kell sok minden), van, amikor már napokkal korábban elkezdem a listát, ha valahol nagybevásárlásra készülök. A konyhában is tartok egy lapot, hogy felírjam azokat a dolgokat, amik nem olyan sürgősek, és amiket csak ritkán látogatott helyeken tudok beszerezni.

Én a Microsoft To-do-t használom (régen Wunderlist volt a neve). Ott lehet duplikálni is listát, vagy használni a régit, de bármilyen szövegkezelő program jó lehet listaírásra.

2021. aug. 25. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!