Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szoktatok listát írni ha...

Szoktatok listát írni ha élelmiszerboltba mentek?

Figyelt kérdés

Ha még csak nasikért mentek akkor is eseteleg?

Nekem néha van, hogy egyszerűen kifelejtek dolgokat és listával mondjuk könnyebb lenne. Persze nagyobb bevásárlásokra gondolok, nem amikor csak egy két dolgot kéne venni. Bár én mindig úgy megyek, hogy egyik kezemben a kosár, másikban a telefon hogy közben számoljam az árakat amiket veszek, hogy ne fussak ki a keretből ami van nálam. Így mondjuk nehezebb listát is fogni :D. De kéne, mert hamarosan ismét bevásárolnék, vennék több nasit is, kajákat, több boltba is mennék mivel néhány dolog csak ott van sajnos így többször kell majd fordulnom.

2021. aug. 21. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Írd a listát is telefonon és akkor nincs gond. Én is úgy szoktam.
2021. aug. 21. 14:52
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Sose írok.Ha igen akkor meg otthon hagyom :-)
2021. aug. 21. 14:52
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Rendszeres írok, elég gyakran otthon marad
2021. aug. 21. 15:00
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Telefonon Evernoteban igen.
2021. aug. 21. 15:07
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Listronic nevű alkalmazasba mind9g beirom, ha ép eszembe jit vagy elfogy valami. Bevasarlasnal nalam van a telefon mindig és ez azért jó mert ki lehet pipalni a dolgokat, ha beraktad a kosaradba. Több listát is csinálhatsz. Pl. Közért, DM, Patika.

Illetve megoszthatod a családdal és ők is bele tudnak írni, illetve a másik is bevásárolhat, merz neki is megvan a lista.

2021. aug. 21. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
nem
2021. aug. 21. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk van egy öntapadós postit tömb a konyhában, ha valami kifogy vagy kifogyóban van rögtön felírjuk, plusz a következő heti főzéshez szükséges alapanyagokat. A postit-et pedig a bevásárlókosár rúdjára ragasztjuk, így nem kell fogni sem.
2021. aug. 21. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Rendes élelmiszer vásárláshoz nem. Akkor szoktam írni listát, ha ritkábban látogatott boltba tervezek menni, pl drogéria, barkácsbolt, stb. Akkor összeírom telefonba, ami eszembe jut, mert egyfelől könnyen kifelejteném valamelyiket, másrészt rendszeresen van, hogy a lista megírása után még 1-2 dolog eszembe jut és felkerül rá.
2021. aug. 21. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Írok. Célirányosan közlekedek a boltokban. Akkor van gond, ha átrendezik az üzletet. Előfordul, hogy elfelejtem elvinni. Ja és mindig eszek előtte valamit, hogy ne éhesen menjek, mert akkor hülyeségeket is veszek:)
2021. aug. 21. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Mindig írok mert szita az agyam és ha célirányosan megyek nem vásárolok hülyeségeket.
2021. aug. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!