Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet olcsón eredeti...

Hol lehet olcsón eredeti Japán ételeket, italokat venni Budapesten?

Figyelt kérdés

Hallottam több helyről, legtöbben az Ázsia bt-t mondják, de elméletileg van olcsóbb is.

Kell sok dolog, pl miso, wakame, nori, stb..

Viszont sake is kellene, amik eléggé drágák. Tudom hogy minőségi ital, de biztos van olyan hely ahol olcsóbban be lehetne szerezni. Úgy 2-3000ért. Ha járt már valaki sok ilyen helyen, nagyon megköszönöm, ha tudna segíteni ^^

2021. aug. 15. 23:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én egész üvegről beszéltem. :)

Egyébként ami tényleg japánban készült arra mindre igaz, hogy minél drágább annál jobb a minősége. Azért is írtam 30ezer yenes minimum értéket mert az tényleg jó minőségű.

2021. aug. 16. 03:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én Japánban élek, de 3000 forintért (~1000 yen) kb itt is csak a leggagyibb teszkós szaké van, erre dobd még rá az áfát, vámot, szállítást meg a forgalmazó nyereségét... aztán vegyél le a polcról inkább egy üveg Tokaji Aszút, olcsóbban kijön és sokkal finomabb :D
2021. aug. 17. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!